ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη

Four Hands Dinner: Μια βραδιά γεμάτη μεσογειακές γεύσεις στο Grace Hotel Santorini από τους σεφ Jean-Charles Métayer και Πάνο Ιωαννίδη.

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη

Στις 29 Αυγούστου, οι δύο Chef ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro. Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο Chef Πάνος Ιωαννίδης δίνουν τα χέρια και δημιουργούν ένα αναπάντεχο και απολαυστικό menu για όσους βρεθούν στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. στις 29 Αυγούστου, ώρα 7-11μ.μ.

Η βραδιά παντρεύει διαφορετικά υλικά σε ένα μοναδικό four hands dinner 9 πιάτων με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο. Οι δύο Chef αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από τη γαλλική (Jean-Charles Métayer) και την ιταλική (Πάνος Ιωαννίδης) κουζίνα, αντίστοιχα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, με πιάτα όπως: Χτένια Καρπάτσιο σε Ζελέ Ιβίσκου, Σαλάτα από Φινόκιο, Πράσινο Μήλο και Παστουρμά, Φουά Γκρα με Χαβιάρι Vinsanto, σερβιρισμένο με Chutney Nτομάτας Σαντορίνης, αλλά και Αστακός με Εσπεριδοειδή και Τρούφα, Μοσχάρι "À la Ficelle" με Αφρό Τρούφας, Πατάτες και Χρωματιστά Καρότα κ.α.

Εάν είσαι στη Σαντορίνη εκείνη την ημέρα θα φας από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη
Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, γνωστό για τις fine dining εμπειρίες που προσφέρει, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και στο θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Με ξεχωριστό ταλέντο και μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων σε Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία και Ελλάδα, ο Jean-Charles Métayer έχει επιστρατεύσει το χάρισμα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στον ρόλο του ως Consultant Executive Chef στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. Στο παρελθόν, έχει θητεύσει ως Executive Chef σε προορισμούς υψηλού κύρους και γαστρονομικής σημασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με μακρά πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει εντυπωσιάσει, ως Private Chef, επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς και εγχώριου τζετ σετ με τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Στο απαιτητικό του κοινό συγκαταλέγονται μέλη βασιλικών οικογενειών και celebrities. Υπήρξε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα για 15 χρόνια και έχει εργαστεί σε σημαντικά ξενοδοχεία 5 αστέρων και εστιατόρια της Ιταλίας.

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, γνωστό για τις fine dining εμπειρίες που προσφέρει, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και στο θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Μενού €160 κατ’ άτομο/ Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις επικοινωνείτε με το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini

san.santoro@aubergeresorts.com / tel. +30 2286 021300

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

21 Οκτ 2025

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

21 Οκτ 2025

4 φράσεις του Jack Kerouac που έφυγε σαν σήμερα (21/10) από τη ζωή

Εμβληματικές φράσεις από τα βιβλία του, που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ανησυχίες του σημαντικού συγγραφέα.

21 Οκτ 2025

Λάχανο σαλάτα με τζίντζερ + σουσάμι: Η viral συνταγή που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν

Πώς να φτιάξεις τη λαχταριστή σαλάτα λάχανου με τζίντζερ και σουσάμι που έχει κατακτήσει το TikTok και θα φέρει φρεσκάδα στο τραπέζι σου.

21 Οκτ 2025

4 τροφές που εντείνουν το άγχος - Και τι να καταναλώσεις αντί γι’ αυτές

Ποιες συνηθισμένες τροφές αυξάνουν το άγχος σου και πώς μπορείς να τις αντικαταστήσεις με επιλογές που στηρίζουν την ψυχική σου ηρεμία.

21 Οκτ 2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

21 Οκτ 2025
21 Οκτ 2025

Τι πρέπει να προσέχεις αν χρησιμοποιείς έλαια στο skincare σου

Τα έλαια στο πρόσωπο δεν είναι μόδα, είναι εργαλείο. Και όπως κάθε εργαλείο, δουλεύουν άψογα όταν ξέρεις πότε, πόσο και ποιο.

21 Οκτ 2025

Ορθοπεδικός αποκαλύπτει: Οι 3 απλές ασκήσεις που μειώνουν τον πόνο στη μέση στο σπίτι

Μάθε πώς να ανακουφίσεις τη μέση σου με απλές κινήσεις, ενδυνάμωση κορμού και χαλαρωτικό περπάτημα, σύμφωνα με ειδικούς.

21 Οκτ 2025

Πόση πρωτεΐνη κρύβεται σε ένα αυγό; Τι λένε οι διατροφολόγοι

Μάθε πόση πρωτεΐνη περιέχει κάθε μέγεθος αυγού και πώς να την εκμεταλλευτείς καθημερινά.

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.