ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δυστυχώς δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου»

Το τρέιλερ του «Introducing Selma Blair» δίνει μία γεύση για όσα θα δούμε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ηθοποιού μετά τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου»

Τη ζωή της αγαπημένης ηθοποιού Σέλμα Μπλερ μετά τη διάγνωστη της με σκλήρυνση κατά πλάκας πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ «Introducing Selma Blair» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 15 Οκτωβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω του συνδρομητικού καναλιού Discovery Plus μία εβδομάδα αργότερα (21 Οκτωβρίου).

Η 49χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο το 2018 με την ίδια να αποκαλύπτει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε ότι τότε οι γιατροί της είχαν πει να «προετοιμάζεται για τον θάνατο της».

Το τρέιλερ είναι μία δυνατή γροθιά στο στομάχι με τη Μπλερ να μη διστάζει να δείξει την πιο αληθινή και σκληρή πλευρά της ασθένειας της, διατηρώντας πάντα το πηγαίο χιούμορ της και τον ιδιοφυές αυτοσαρκασμό της.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τη γνωστή πρωταγωνίστρια να κατεβαίνει όσο πιο προσεκτικά μπορεί τη σκάλα του σπιτιού της, σχολιάζοντας «Πάντα πίστευα ότι παίζω σε μία εκπομπή ριάλιτι», ενώ λίγο αργότερα την ακούμε και πάλι να μιλάει για τα προβλήματα που προκαλεί στην καθημερινότητα της η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. «Θέλω αυτή η χημειοθεραπεία να είναι όσο δραματική είμαι και εγώ», θα πει η Μπλερ από το κρεβάτι του νοσοκομείου πριν αστειευτεί και πάλι για την κατάσταση της, λέγοντας «αισθάνομαι σα να παίζω στον Ναυαγό με τον Τομ Χανκς». Λίγο αργότερα τη βλέπουμε να μιλάει στο τηλέφωνο, κάνοντας και πάλι χιούμορ: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου».

«Όλα τα όμορφα πράγματα που γνωρίζω, ότι έχω δώσει κουράγιο σε άλλους ανθρώπους, θα είναι άραγε αλήθεια και για μένα;» αναρωτιέται η ηθοποιός λίγο πριν το τέλος του τρέιλερ. Στην τελευταία σκηνή τη βλέπουμε πεσμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, ακίνητη, σιωπηλή. «Προσπαθώ να δείχνω νεκρή για ένα δραματικό φινάλε», σχολιάζει χαριτολογώντας, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη, η θέληση και η θετική στάση ζωής είναι παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στην καρδιά της.

Δείτε το τρέιλερ:

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

22 Οκτ 2025

Η ιστορία πίσω από τη "Συννεφούλα" του Διονύση Σαββόπουλου

Όταν ο "Νιόνιος", ο οποίος έφυγε από τη ζωή από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, είχε περιγράψει την έμπνευση πίσω από ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του.

21 Οκτ 2025

Η νέα εποχή του στέγαστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ | Οι πρώτες εικόνες από τις εργασίες

Οι εργασίες ελέγχου και συντήρησης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα από

Stories

20 Οκτ 2025

Οι 10 νέες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τώρα

Από τον Juergen Teller και τον Paolo Colombo έως τον Stanley Whitney και μία έκθεση φόρος - τιμής στον Γιώργο Ζογγολόπουλο, τα εικαστικά ραντεβού του Οκτωβρίου είναι πολλά και σημαντικά.

18 Οκτ 2025

Ειρήνη Παππά: Με εντυπωσιακό grecian καφτάνι στα γυρίσματα ιταλικής ταινίας το 1971

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ειρήνης Παππά στο "Roma Bene".

18 Οκτ 2025

you are invited | Πρώτη ματιά στην έκθεση του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller στο Onassis Ready

Στον νέο χώρο του Ιδρύματος Ωνάση, ο Juergen Teller στήνει τον δικό του φωτογραφικό κόμβο, προτάσσοντας την αλήθεια έναντι του αψεγάδιαστου.

17 Οκτ 2025

Γιατί οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν;

Τι λένε οι επιστήμονες για αυτή την ενστικτώδη κίνηση;

17 Οκτ 2025

Αποκλειστικό | Η ταινία ντεμπούτο της Charli XCX στη μεγάλη οθόνη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η "Έκρηξη / Erupcja", μετά την παρουσίαση της σε σημαντικά φεστιβάλ του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας κάνοντας πανελλήνια πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.