ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Tα καταστήματα οπτικών Lenshop μας παρουσιάζουν την οικογένεια φακών επαφής ULTRA® για Αστιγματισμό από την Bausch+Lomb.

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Η ζωή μας σήμερα περιλαμβάνει πολύ έντονα οπτικά ερεθίσματα. Η γλώσσα της επικοινωνίας αποτελείται κυρίως από εικόνες, γραφικά και emojis. Περισσότερες εικόνες. Περισσότερες οθόνες. Σε ένα κόσμο που οι εικόνες κυριαρχούν και τον διαμορφώνουν, οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε κανένα πρόβλημα όρασης να αλλοιώσει ή να δυσκολέψει τον τρόπο που τον βλέπουμε. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Bausch + Lomb σχεδίασε τους μηνιαίους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης ULTRA® For Astigmatism που προσφέρουν στους πιο απαιτητικούς χρήστες αστιγματικών φακών ασύγκριτη άνεση, σταθερότητα και διαυγή όραση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Δείτε τη ζωή πιο καθαρά σε κάθε ηλικία

Αν έχετε αστιγματισμό, γνωρίζετε καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά στην όρασή σας. Ειδικότερα τη νύχτα ή σε άλλες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η θαμπάδα γύρω από τα φώτα χειροτερεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ο φωτισμός χαμηλώνει και η κόρη διαστέλλεται για να μπει περισσότερο φως, περισσότερες περιφερειακές ακτίνες φωτός εισχωρούν στο μάτι εντείνοντας περισσότερο την άλω και το θάμβος στην όρασή σας. Οι ULTRA® For Astigmatism με τον σχεδιασμό OpticAlign™ εφαρμόζουν επιτυχώς από την πρώτη στιγμή και σας προσφέρουν σταθερά διαυγή και άνετη όραση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σας, ακόμα και κατά τη νυχτερινή οδήγηση που την έχετε περισσότερο ανάγκη.

Η τεχνολογία MoistureSeal® των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism της Bausch + Lomb εμποδίζει την αφυδάτωση των φακών σας, που προκαλείται από τους μειωμένους βλεφαρισμούς, ειδικότερα όταν βρίσκεστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή ή smartphone. Οι φακοί επαφής ULTRA® For Astigmatism συγκρατούν το 95% της υγρασίας τους για 16 ολόκληρες ώρες. Ταυτόχρονα, η υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου των φακών επαφής ULTRA® For Astigmatism φροντίζει ώστε να διατηρούνται τα μάτια σας υγιή και λευκά και να απολαμβάνετε άνετα κάθε σωματική δραστηριότητα.

Και αν σας αγχώνουν οι απαιτήσεις της όρασής σας στο μέλλον, οι φακοί επαφής ULTRA® Multifocal For Astigmatism είναι ήδη εδώ για να σας καθησυχάσουν. Η πρεσβυωπία, που εμφανίζεται συνήθως μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι μία φυσική κατάσταση όπου το μάτι δυσκολεύεται πλέον να εστιάσει σε κοντινά αντικείμενα. Η πρεσβυωπία απασχολεί ιδιαίτερα τους χρήστες αστιγματικών φακών καθώς παρατηρούν τις ανάγκες της όρασής τους να γιγαντώνονται. Γι’ αυτό το λόγο η Bausch + Lomb έχει σχεδιάσει τους νέους πολυεστιακούς φακούς επαφής για Πρεσβυωπία και Αστιγματισμό ULTRA® Multifocal For Astigmatism που συνδυάζουν την απρόσκοπτη όραση που θέλουν οι χρήστες με πρεσβυωπία με τη σταθερότητα ενός φακού που έχουν ανάγκη για τον αστιγματισμό τους.

Οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism ενσωματώνουν τους σχεδιασμούς 3-Zone Progressive™ και OpticAlign™ για σταθερή και ανεμπόδιστη όραση σε κοντινή, μακρινή και ενδιάμεση απόσταση. Παράλληλα, οι ULTRA® Multifocal For Astigmatism διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας των φακών επαφής ULTRA® για να διατηρούν την άνεση και την υγεία των ματιών σας, ώστε να βλέπετε και να απολαμβάνετε τον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια.

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή με το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστήματων οπτικών Lenshop στο πιο κοντινό σας κατάστημα ή παραγγείλτε τους φακούς σας on line στο www.lenshop.gr.

ΑΘΗΝΑ - Ακαδημίας 34, 2102208622

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τσιμισκή 99, Κέντρο, 2310266412

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, 2310734984

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, 2310909599

ΛΑΡΙΣΑ- Ρούσβελτ 23, 2411416102

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πλατεία Ελευθερίας 4, 2351023395

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 2351035333

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη οικογένεια φακών επαφής ULTRA® μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα www.despioaneta.gr

Read Next

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

Περισσότερα από

Life

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.