ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Blue is the new black! Το βαθύ μπλε σε τοίχους και έπιπλα είναι η σούπερ τάση του χειμώνα

Τολμήστε να βάψετε με βαθύ μπλε έναν κύριο τοίχο του χώρου σας – στο σαλόνι, στο hall, στο καθιστικό, στην τραπεζαρία.

Blue is the new black! Το βαθύ μπλε σε τοίχους και έπιπλα είναι η σούπερ τάση του χειμώνα

Από την Μαγδαληνή Μαυρίκη, αρχιτέκτων στο γραφείο ΜΑΜΑproject

Το βαθύ μπλε ήρθε για να μείνει και μας αρέσει πολύ. Και τι προτιμότερο από το να το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη επιφάνεια;

Blue is the new black! Το βαθύ μπλε σε τοίχους και έπιπλα είναι η σούπερ τάση του χειμώνα

Τολμήστε να βάψετε με βαθύ μπλε έναν κύριο τοίχο του χώρου σας – στο σαλόνι, στο hall, στο καθιστικό, στην τραπεζαρία. Είτε ολόκληρο τον τοίχο, είτε σε συνδυασμό με πλακάκι, είτε σε συνδυασμό με ξύλινη επένδυση. Παράλληλα, συνδυάστε το μπλέ με μεταλλικές επιφάνειες σε φωτιστικά, coffee tables, ή βιβλιοθήκες.

Η καλύτερη επιλογή που έχετε σε μέταλλο είναι ο χαλκός – θα σας εντυπωσιάσει η αλληλεπίδραση με το μπλέ. Και τέλος επιλέξτε υφάσματα, χαλιά, ριχτάρια, μαξιλάρια, σε αποχρώσεις του γκρι, του σομόν, ή ακόμη και σε λευκό για να ολοκληρώσετε τον χώρο.

Go blue λοιπόν και καλή έμπνευση.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.