Τον περασμένο Απρίλιο, μέσα στην καραντίνα και την πανδημία, ο Μπραντ Πιτ ανέλαβε έναν διαφορετικό ρόλο για λογαριασμό της εκπομπής «Saturday Night Live»: Σε ένα χιουμοριστικό σκετσάκι, υποδύθηκε απολαυστικά τον Δρα Άντονι Φάουτσι, τον λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου ή «Σωτήρη Τσιόδρα» των ΗΠΑ.

Ουσιαστικά, μέσα από την ερμηνεία του σατίρισε τις δηλώσεις του Τραμπ για τον κορονοϊό, για παράδειγμα την ανακοίνωσή του ότι «σχετικά σύντομα θα έχουμε εμβόλιο». Το «σχετικά» είναι σχετική έννοια, είπε ενδεικτικά, μεταμορφωμένος στον Δρα Φάουτσι, προσθέτοντας: «Αν λέγαμε σε έναν φίλο μας ότι θα τα πούμε σχετικά σύντομα και εμφανιζόμασταν ενάμιση χρόνο μετά, ο φίλος μας θα γινόταν σχετικά έξω φρενών».

Για αυτή την ερμηνεία λοιπόν, ο αγαπημένος ηθοποιός εξασφάλισε μια υποψηφιότητα για Emmy, στην κατηγορία Outstanding Guest Actor σε κωμική σειρά. Έχει επίσης ήδη εξασφαλίσει την έγκριση του ίδιου του Φάουτσι, που σχολίασε για τον Μπραντ Πιτ τα εξής: «Νομίζω ήταν καταπληκτικός. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του, γι’ αυτό και όταν κάποιος με ρωτάει ποιος θα ήθελα να με υποδυθεί, αναφέρω τον Μπραντ Πιτ γιατί είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς».

Δείτε το βίντεο με τον Μπραντ Πιτ σε ρόλο Δρα Άντονι Φάουτσι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS