Ακόμη και αν έκλεισαν τα αγαπημένα μας μπαρ και δεν μπορούμε να κοινωνικοποιηθούμε καθώς #ΜένουμεΣπίτι, υπάρχει ένας τρόπος για να πάμε σε ένα μπαρ χωρίς να παραβούμε τον όρο για social distancing. Απαντώντας στην ανάγκη μας για επαφή με τον «έξω» κόσμο το ρώσικο creative agency Shishki Collective δημιούργησε ένα διαδικτυακό μπαρ, το «Stay the Fuck Home Bar», για να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να ζήσουν μια online έξοδο για ποτό.

Το ρώσικο creative agency δημιούργησε το «Stay the Fuck Home Bar», για να δώσει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τις εξόδους στα μπαρ, να πάνε για ένα ποτό, τώρα που δεν μπορούν να τιμήσουν την αγαπημένη τους μπάρα εξαιτίας της πανδημίας.

Το online bar είναι προσβάσιμο για οποιονδήποτε, οπουδήποτε και αν βρίσκεται και προσφέρει τη δυνατότητα να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας - ή να κάνετε νέους- μέσω video chat. Σε αντίθεση με τα κλασικά μπαρ, θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας ποτά και θα πιάσετε θέση στην virtual μπάρα, πιάνοντας κουβέντα με τον διπλανό ή την παρέα σας. Στο site θα βρείτε το κεντρικό μπαρ, όπου θα πιείτε το ποτό σας και θα γνωρίσετε κόσμο από όλον τον πλανήτη, ενώ διαθέτει και επιπλεόν 11 virtual rooms για ψηφιακό bar hopping ή για να τα πιείτε πριβέ με την παρέα σας.

Βάλτε ένα ποτό, πάρτε μια αναπαυτική θέση και επισκεφτείτε το πιο hot νέο μπαρ εδώ.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS