ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αν μετρήσω πόσες συγγνώμες έχω ακούσει από θρασύδειλα τυπάκια, δεν θα φτάσει ένα ποστ να γράψω»

Η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα στέλνει το δικό της μήνυμα κατά του #fatshaming.

«Αν μετρήσω πόσες συγγνώμες έχω ακούσει από θρασύδειλα τυπάκια, δεν θα φτάσει ένα ποστ να γράψω»

Ρίγες έχει γεμίσει το ελληνικό διαδίκτυο έπειτα από το βίντεο του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, όπου χλευάζει κοπέλα για τα κιλά της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. Από την Παρασκευή, όταν και συνέβη το γεγονός, μέχρι και σήμερα, τα social media έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά, με το θέμα του μπούλινγκ να επανέρχεται στο προσκήνιο και την αιώνια συζήτηση περί σχολιασμού των γύρω μας να γίνεται πιο επίκαιρη και απαραίτητη από ποτέ.

Από την Παρασκευή, όταν και συνέβη το γεγονός, μέχρι και σήμερα, τα social media έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά, με το θέμα του μπούλινγκ να επανέρχεται στο προσκήνιο και την αιώνια συζήτηση περί σχολιασμού των γύρω μας να γίνεται πιο επίκαιρη και απαραίτητη από ποτέ.

Διάσημες Ελληνίδες και μη, φόρεσαν τις ρίγες τους και αναφέρθηκαν στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να είναι όπως θέλει και να φοράει ό, τι θέλει. Η ίδια η πρωταγωνίστρια του σκηνικού, η νεαρή Μαίρη η οποία εργάζεται ως τηλεφωνήτρια, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι δεν θα κινηθεί νομικά, και ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να μην επαναληφθούν αντίστοιχα σκηνικά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πληγώθηκε πολύ, προκαλώντας την οργή και την αντίδραση πολλών χρηστών του διαδικτύου. Μία από αυτές, είναι και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χάρβα, η οποία είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας αρκετές φορές ανοιχτά τη γνώμη της.

Αυτή τη φορά, μίλησε για τη δική της εμπειρία, τις αντιδράσεις του κόσμου και τα συναισθήματα που της έχουν προκαλέσει τα κατά καιρούς σχόλια.

Κεντρική φωτογραφία: @antipanta

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

14 Οκτ 2025

Η αμίμητη Diane Keaton μέσα από 5 καθοριστικές ταινίες

Μια λίστα τίτλων που αποδεικνύουν γιατί δε θα υπάρξει καμία άλλη ηθοποιός σαν την οσκαρική Αμερικανίδα.

14 Οκτ 2025

Τι ακριβώς "μαγειρεύει" ο Σωτήρης Κοντιζάς στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης;

Η σύμπραξη του δημοφιλούς σεφ με την Αγορά του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα από

Stories

14 Οκτ 2025

Kiss Of The Spider Woman | Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία με τη Jennifer Lopez στην Ελλάδα;

Το φιλί της γυναίκας αράχνης κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας.

14 Οκτ 2025

Eat Chic | 5 γαστρονομικά ραντεβού που δεν πρέπει να χάσετε τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Οι πρώτες γαστρονομικές συμπράξεις του φθινοπώρου κλείνουν το μάτι στο brunch, το lunch, αλλά και τα dinners μας.

13 Οκτ 2025

Ένας φτερωτός ταύρος στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Ακρόπολης

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της τριλογίας "Michael Rakowitz & Ancient Cultures", μια γλυπτική εγκατάσταση με τίτλο "Lamassu of Nineveh" στον χώρο του Μουσείου.

13 Οκτ 2025

Ένα νέο πορτρέτο της Μαρίας Καλλάς τοποθετείται στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο

Η δωρεά του ζωγράφου και χαράκτη Μάνου Ιωαννίδη στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο.

13 Οκτ 2025

Κωνσταντίνος & Αμαλία Καραμανλή: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι

Η πρώτη σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αμαλία σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

11 Οκτ 2025

Claudia Schiffer & David Copperfield: Ο πιο πολυσυζητημένος έρωτας των ’90s και ο "μαγικός" τους γάμος

O έρωτας που ξεκίνησε στη σκηνή και άφησε το δικό του αποτύπωμα στη δεκαετία του ’90.

10 Οκτ 2025

Movie Review | Roofman: Ένας Έντιμος Κλέφτης ή απλώς ένας ληστής με καλή ψυχή

O L.A. Correspondent του Harper's Bazaar Greece, George Satsidis, γράφει για το Roofman, τη νέα ταινία με πρωταγωνιστές τον Channing Tatum και την Kirsten Dunst.

10 Οκτ 2025

Murmuration στο Ηρώδειο | Η βραδιά που τα σώματα έγιναν ποίηση

Πενήντα σώματα, ένα συγχρονισμός, αέρας γεμάτος κίνηση. Το Murmuration ταξίδεψε χτες το βράδυ το Ηρώδειο σ' έναν ονειρικό κόσμο ακρίβειας, φωτός και μαγείας.

10 Οκτ 2025

Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ | Η εμβληματική ταινία για πρώτη φορά στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή

Σε ποιο θέατρο θα δούμε την παράσταση, η οποία βασίζεται στο αριστούργημα του Steven King.

10 Οκτ 2025

Maria Corina Machado | Ποια είναι η πολιτικός από τη Βενεζουέλα που τιμάται με το φετινό Νόμπελ Ειρήνης

Η Maria Corina Machado βραβεύεται για τον "για τον αγώνα της για μια δίκαιη και ειρηνική μετάβαση από τη δικτατορία στη δημοκρατία".