Λέγεται dalgona coffee και περιέχει γάλα και μία πλούσια κρέμα από καφέ και ζάχαρη χτυπημένη στο μίξερ. Σερβίρεται με πάγο και είναι μια πολύ γευστική πρόταση τώρα που ανοίγει ο καιρός.
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές στιγμιαίος καφές
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές ζεστό νερό
½ ποτήρι παγωμενο γάλα
Μερικά παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίξε τον καφέ, τη ζάχαρη και το ζεστό νερό σε ένα δοχείο. Χτύπα καλά με μίξερ χειρός ή κουτάλι σε γρήγορο ρυθμό.
- Συνέχισε να αναδεύεις μέχρι το μείγμα να γίνει σαν αφρός.
- Ρίξε το παγωμένο γάλα σε ένα ποτήρι και πρόσθεσε τα παγάκια.
- Πρόσθεσε το μείγμα καφέ από πάνω. Θα δεις ότι ο καφές στέκεται και δεν πέφτει στο γάλα. Σέρβιρε τον παγωμένο καφέ.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τη συνταγή: