![Αφράτα κασεροψωμάκια με ζαμπόν: Κάθε μπουκιά μια γνώριμη και αγαπημένη πανδαισία γεύσης](https://www.womantoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x402/crop/both/content/articles/0/article_20491/afrata-kaseropsomakia-me-zabon-kathe-boukia-mia-gnorimi-kai-agapimeni-pandaisia-gefsis.col-12.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Ποιος δεν λατρεύει δηλαδή να τρώει ψωμί, τυρί και ζαμπόν; Τα αφράτα αυτά ψωμάκια γίνονται γρήγορα και αποτελούν ένα τέλειο σνακ.
Υλικά για την ζύμη
-
600 γρ νερό
-
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια
-
8 γρ ξηρή μαγιά
-
1 κτσ ζάχαρη
-
2 κτγ αλάτι
-
λίγη ρίγανη
-
200 γρ ζαμπόν
-
200 γρ mix 3 τυριών της αρεσκείας σας
Υλικά για πάνω στα ψωμάκια
-
Σάλτσα της αρεσκείας σας
-
100 γρ mix 3 τυριών της αρεσκείας σας
Δείτε το βίντεο της συνταγής βήμα-βήμα:
Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram