
Παϊδάκια με τραγανό λιπάκι και χυμώδεις σπαλομπριζόλες συνοδεία μερακλίδικων παρελκόμενων ή θηριώδεις "Tamahawk" και "Porterhouse" με μαγιονέζα τρούφας και chimichurri; Ο χάρτης με τις διαδρομές προς τους κρεατοφαγικούς προορισμούς σε Αθήνα και περίχωρα έχει διανθιστεί τόσο με παραδοσιακά όσο και φρέσκα ατμοσφαιρικά στέκια όπου οι "ψαγμένες" και "ξηρής ωρίμασης" κοπές αφήνονται στην καπνιστή γοητεία του κάρβουνου και της ανοιχτής φωτιάς.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr