ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

7 μυστικά που ορίζουν τη σχέση μας με τα εσώρουχά μας

Η εγγύτητα της σχέσης μας με τα εσώρουχα, μας οδηγεί συχνά-πυκνά σε ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες όμως είναι απόλυτα φυσιολογικές.

7 μυστικά που ορίζουν τη σχέση μας με τα εσώρουχά μας

Οι γυναίκες έχουμε σχεδόν ερωτική σχέση με τα εσώρουχά μας, μας ενδιαφέρουν τόσο όσο και τα «εξώρουχά» μας. Μόνο που η εγγύτητα της σχέσης μας με τα εσώρουχα, μας οδηγεί συχνά-πυκνά σε ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες όμως είναι απόλυτα φυσιολογικές. Αποκαλύπτουμε μερικές από αυτές γιατί έχουν και πλάκα.

1. Ναι, κάνουμε το τεστ της «μυρωδιάς». Όχι πάντα και όχι κάθε μέρα. Αλλά, το λέει κι ο γιατρός. Πρέπει να ξέρουμε πως μυρίζουμε γιατί η ευωδία είναι δείγμα υγείας, ενώ η ελαφρά δυσοσμία το αντίθετο.

Ισιώνουμε τα λάστιχα του βρακακίου μας δημόσια. Ναι, όταν δεν κοιτάζει κάποιος και όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη επανατοποθέτησης, το κάνουμε. Στα μουλωχτά.

2. Βγάζουμε το σουτιέν μας αμέσως μόλις μπούμε στο σπίτι. Ειδικά οι γυναίκες με πιο βαρύ στήθος, νιώθουν την ανάγκη να «αφεθούν» ελεύθερες από τα δεσμά του δεσμώτη στηθόδεσμου. Μόνο αυτές ξέρουν τι βασανιστήριο είναι. Μιλάμε πάντα για το φυσικά βαρύ στήθος, όχι για το τεχνητά ενισχυμένο. Αυτό είναι άλλη κατηγορία, η οποία τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται υποστήριξη από το σουτιέν.

3. Δανείζουμε και δανειζόμαστε εσώρουχα, μόνο μεταξύ των κολλητών φιλενάδων όμως και μόνο εάν συντρέχει έκτακτη ανάγκη. Επίσης, δανείζουμε και δανειζόμαστε τα καινούργια μας, άφθαρτα εσώρουχα.

4. Ισιώνουμε τα λάστιχα του βρακακίου μας δημόσια. Ναι, όταν δεν κοιτάζει κάποιος και όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη επανατοποθέτησης, το κάνουμε. Στα μουλωχτά.

5. Επανατοποθετούμε επίσης, το σουτιέν. Όταν και εφόσον χρειάζεται. Αυτό δε, δεν το κάνουμε και τόσο στα μουλωχτά. Δεν είναι λίγες οι φορές, φερ ειπείν που μιλάμε σε κάποιον και φτιάχνουμε το στηθόδεσμό μας. Αυτή η κίνηση δε συγκαταλέγεται στα ταμπού. Τσου.

6. Φοράμε αντρικά μποξεράκια. Ναι, το έχουμε κάνει τουλάχιστον κάποιες φορές. Δεν το έχουμε κάνει και συνήθεια, αλλά ένα φετιχιστικό μονόπρακτο με το εσώρουχο του συντρόφου μας, το έχουμε ανεβάσει.

7. Δεν φοράμε εσώρουχα. Υπάρχουν κι αυτά τα βράδια. Και λέμε βράδια γιατί δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, εσκεμμένα, πρωινή ώρα. Συνήθως η απουσία εσωρούχου συνοδεύεται με κάποια βραδιά, τρελού, καρναβαλικού σεξ ή με κάποιο «ατύχημα» για το καημένο το εσωρουχάκι, το οποίο θυσιάστηκε στο βωμό του πάθους.

Υστερόγραφο: Μη φρικάρετε με αυτές τις εξομολογήσεις. Ανθρώπινες είναι, καθαρά.

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.