ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

7 εντομοαπωθητικά για να προστατευθείτε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι γνωστό ότι είναι η εποχή των κουνουπιών. Σας προτείνουμε εντομοαπωθητικά με φυτικά συστατικά που θα τα κρατήσουν μακριά σας.

7 εντομοαπωθητικά για να προστατευθείτε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι υποφέρουμε όλοι από τις επιθέσεις των κουνουπιών αλλά και άλλων εντόμων. Ειδικά τις βραδινές ώρες όλοι κάποια στιγμή έχουμε απηυδήσει, είτε σε κάποια έξοδο είτε όταν πέφτουμε για ύπνο και δε μας αφήνουν να κοιμηθούμε. Παρακάτω σας προτείνουμε κάποια εντομοαπωθητικά που περιέχουν φυτικά συστατικά έτσι ώστε να γλυτώσετε από το μαρτύριο αυτό, χωρίς βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό σας. Επίσης είναι ιδανικά για βρέφη και παιδιά ώστε να χαρίσετε ξέγνοιαστα βράδια και στα παιδιά σας προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από τις επικίνδυνες ασθένειες που μεταφέρουν τα κουνούπια.

7 εντομοαπωθητικά για να προστατευθείτε το καλοκαίρι
Φυσική Λοσιόν Σώματος Apivita για τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες. Προστατεύει από τα τσιμπήματα εντόμων χάρη στα αιθέρια έλαια σιτρονέλα, γαρύφαλλο, ευκάλυπτο, βασιλικό, γεράνι και στα φυσικά έλαια andiroba και neem Ενυδατώνει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα χάρη στην αλλαντοίνη, την προβιταμίνη Β-5 και τη γλυκερίνη. Χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς χάρη στη μέντα. Tιμή από €4,90.

Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου KORRES με ευκάλυπτο και μύρτιλο, ιδανικό για παιδιά και ενήλικες. Αποτελεσματική φυσική προστασία για 5 ώρες από κουνούπια και σκνίπες και 4 ώρες από το κουνούπι τίγρης. Ενισχυμένο με εκχύλισμα Μύρτιλου, προστατεύει την επιδερμίδα και αφήνει μία απαλή αίσθηση ενυδάτωσης. Τιμή από €3,90.

Ενυδατικό γαλάκτωμα Crilen Mousse της Frezyderm, εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Είναι σε μορφή αφρού, ώστε να εξασφαλίζει εύκολη και άριστη εφαρμογή χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Υπάρχει και σε μορφή γαλακτώματος αλλά και σε υγρά ενυδατικά μαντηλάκια με εντομοαπωθητική δράση. Τιμή από €9,25.

Babyderm Insect & Sun Protection: Αντηλιακό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση. Προσφέρει αξιόπιστη αντηλιακή και εντομοαπωθητική προστασία, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και περιποιείται την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Eίναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν παιδιά από 1 έτους και είναι άοσμο. Τιμή από €10,90.

Εντομοαπωθητική λοσιόν με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Απωθεί κουνούπια και σκνίπες από τα ακάλυπτα μέρη του σώματος για περίπου πέντε ώρες. Tιμή από €9,60.

Η εντομοαπωθητική λοσιόν της Summerline παρέχει αποτελεσματική προστασία τόσο από τα κοινά κουνούπια και σκνίπες αλλά ακόμη και από πιο επικίνδυνα είδη όπως το κουνούπι Τίγρης. Είναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια ενώ η εφαρμογή του επιτρέπεται ακόμη και σε παιδιά ηλικίας άνω του ενός έτους. Η χρήση επιτρέπεται σε πρόσωπο και σώμα ενώ η εφαρμογή του παρέχει αποδεδειγμένη προστασία για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Σε μορφή spay που διευκολύνει την εφαρμογή, είναι εμπλουτισμένο με Πανθενόλη ώστε να ενυδατώνει και να περιποιείται το δέρμα. Τιμή από €4,37.

Aπωθητικό σπρέι για κουνούπια & σκνίπες (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης) από την Ιntersep. Mία εφαρμογή ημερησίως αρκεί για προστασία έως και 6 ώρες από τα κουνούπια. Με φυσικά αιθέρια έλαια που διακρίνονται για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες.όπως σιτρονέλλα, ευκάλυπτος, λεβάντα και tea tree oil. Επίσης περιέχει aloe vera, αλλαντοΐνη και προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνουν & περιποιούνται το δέρμα. Κατάλληλο για ενήλικες αλλά και παιδιά από 2 ετών και άνω. Τιμή από €4,50.

Read Next

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

Περισσότερα από

Life

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση