ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 λόγοι που τα όμορφα κορίτσια είναι ελεύθερα

5 λόγοι που τα όμορφα κορίτσια είναι ελεύθερα

Υπάρχουν αμέτρητα άρθρα, θεωρίες και ιδέες που προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο μυστήριο του γιατί τα "καυτά" κορίτσια αυτού του κόσμου είναι επίσης μόνα κορίτσια. Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις για αυτό το αίνιγμα. Παρόλο που δεν μπορούμε να διατυπώσουμε σοβαρές θεωρίες πάνω σε αυτό το άλυτο ζήτημα, τυχαίνει να έχουμε προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα. Όχι να το καυχηθούμε αλλά έχουμε μερικές καταπληκτικές φίλες! Είμαστε περικυκλωμένες από κορίτσια που δεν είναι μόνο πανέμορφα αλλά και έξυπνα, πνευματώδη, αστεία, και πραγματικά προσγειωμένα. Τα έχουν όλα, και δεν είμαστε προκατειλημμένες όταν λέμε όμορφες - εννοούμε πραγματικά όμορφες!

Αυτά τα κορίτσια έχουν την καριέρα τους, είναι πιστές φίλες και έχουν τεράστια αυτοεκτίμηση. Και δυστυχώς αυτά τα κορίτσια βρίσκονται συνεχώς στη δύσκολη θέση να απαντούν σε μια από τις ενοχλητικότερες ερωτήσεις του κόσμου: «Μα πώς είσαι μόνη;» Έχουμε παρατηρήσει ότι από το σύνολο των υπέροχα περιποιημένων και πραγματικά απολαυστικών φιλενάδων μας, υπάρχει ένα ποσοστό που είναι εντελώς μόνες τους... δεν φλερτάρει με κανέναν μέσω μηνυμάτων, δεν έχουν έναν “fuck buddy” να καλέσουν ένα μοναχικό βράδυ, δεν εκκρεμεί καμία πρόσκληση για ραντεβού και γενικώς η ερωτική τους ζωή είναι γεμάτη με... τίποτα!

Αλλά, γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ τα εν λόγω φοβερά κορίτσια παραμένουν διαθέσιμα χωρίς να διαφαίνεται καμία ένδειξη δέσμευσης; Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με το ποιό πραγματικά είναι αυτό το “καυτό” κορίτσι.

Δεν βγαίνει για να βγαίνει

Αυτά τα κορίτσια δεν έχουν καμία διάθεση να σπαταλήσουν χρόνο και ενέργεια σε έναν άντρα με τον οποίο πραγματικά δεν πιστεύουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν μακροπρόθεσμα. Τα χαλαρά και ανούσια ραντεβού μοιάζουν με τεράστιο χάσιμο χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται να βγαίνει ραντεβού, απλώς δε την ενδιαφέρει να βγει άλλο ένα μέτριο ραντεβού στο οποίο θα πάει μόνο και μόνο για να πει ότι βγήκε με κάποιον. Αυτή η διαδικασία την έχει κουράσει. Προτιμάει χίλιες φορές να περάσει τον ίδιο χρόνο πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, μετά να πιεί μόνη της ένα καλό κρασί, να κάνει μια μάσκα προσώπου και να πέσει στο κρεβάτι από τις 21:00. Έχει γίνει επιλεκτική, αλλά αν βρεθεί στο δρόμο της κάποιος που αξίζει τον κόπο τότε θα έβγαινε μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη!

Δε την ενδιαφέρει το ανούσιο σεξ

Όσο κι αν προσπαθούμε όλοι να κάνουμε τα στραβά μάτια είναι γνωστό ότι η γενιά μας κάνει περιστασιακό σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Ένα "καυτό, αλλά μόνο" κορίτσι δεν συγχέει τα “ραντεβού” με το “να τη βρίσκεις” με κάποιον. Έχει περάσει από αυτή τη φάση και έχει μπλέξει με πολλούς λάθος τύπους. Γι' αυτήν, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θυμάται τους άχρηστους που έχουν περάσει στο παρελθόν από τη ζωή της. Το σεξ είναι καλύτερο με κάποιον για τον οποίο έχεις αισθήματα και αυτή είναι πρόθυμη να περιμένει μέχρι να το βρει αυτό.

Δεν ψάχνει να καλύψει κάποιο κενό

Σαν νέοι ενήλικες, είμαστε ενστικτωδώς αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε σε ορισμένους βασικούς τομείς της ζωής. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει συνήθως: την καριέρα, την οικογένεια, την υγεία, τα αισθηματικά μας και τους φίλους μας. Τι θα συμβεί αν αυτό το «όμορφο αλλά μόνο» κορίτσι είναι καταπληκτικό σε όλους τους τομείς, εκτός από τα ραντεβού; Υπάρχει περίπτωση να νιώθει ένα τεράστιο κενό στη ζωή της; Η απάντηση είναι όχι. Μια γυναίκα, όμορφη ή όχι, η οποία έχει μια πλήρη ζωή δεν πρόκειται να υποκύψει στις δίνη των απεγνωσμένων ραντεβού ώστε να βρει αυτό το ένα πράγμα που λείπει από τη ζωή της. Είναι πάρα πολύ όμορφη, απασχολημένη και ευτυχισμένη για να αναγκάστει να βγει με τον επόμενο τύπο που θα βρεθεί στο δρόμο της μόνο και μόνο για να πει ότι έκανε κάτι για την αισθηματική της ζωή.

Μοιάζει να τα έχει όλα

Η ακόλουθη δήλωση μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη, αλλά είναι επίσης αλήθεια: Οι άντρες δεν είναι ηλίθιοι. Όταν ένας άντρας συναντά αυτό το “όμορφο αλλά μόνο” κορίτσι που τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του, καταλαβαίνει αμέσως πως αυτή η γυναίκα κάνει για σπίτι. Αυτός δεν μπορεί να βρει πραγματικά κανένα λόγο για να την παρατήσει μετά από λίγο. Είναι όμορφη, έξυπνη και έχει μια λαμπερή προσωπικότητα. Το ραντεβού με μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μελλοντική του σύζυγος μπορεί να τρομάξει πολύ έναν άντρα. Φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της δέσμευσης πολύ πιο σύντομα και πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θέλει να δεσμευτεί ή όχι. Έτσι, δυστυχώς, για το όμορφο κορίτσι, οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους θα αρχίσει να βγαίνει δεν είναι έτοιμοι για αυτό, κι έτσι τερματίζουν τη σχέση πριν καν αρχίσει. Αποφασίζουν να απομακρυνθούν και εύχονται να ξαναβρεθούν στο δρόμο της σε περίπου πέντε χρόνια.

Ξέρει ακριβώς τι θέλει

Αυτή η όμορφη ύπαρξη έχει βγεί αρκετά στη ζωή της ώστε να έχει μάθει από το παρελθόν της και να ξέρει πολύ συγκεκριμένα τι θέλει μακροπρόθεσμα. Έχει σιχαθεί και κουραστεί να κάνει εξαιρέσεις για χαμένους τύπους που ζουν με τις μητέρες τους, αλλά είναι "πραγματικά αναγκασμένοι". Ψάχνει για κάποιον ανεξάρτητο, επιτυχημένο και ευτυχισμένο όπως είναι και αυτή! Έχει κάποια πολύ σταθερά κριτήρια τα οποία δεν διαπραγματεύεται με τίποτα και ξέρει ότι δεν έχει κανένα λόγο να χάνει το χρόνο της με ένα τύπο που δεν ταιριάζει με αυτά που ψάχνει. Αρνείται να συμβιβαστεί απλά με τον οποιοδήποτε.

Η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στο αιώνιο ερώτημα του «πώς γίνεται ένα όμορφο κορίτσι να είναι μόνο του;» είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω. Ένα ωραίο κορίτσι μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένο με το να είναι μόνο του κάποια στιγμή και στην ουσία να το επιλέγει η ίδια! Δεν υπάρχει τίποτα κακό με μια κοπέλα που κρατάει τα ηνία της ζωή της και περιμένει να βρει τον άνθρωπο που θα μπορεί να συμβαδίσει μαζί της. Σκεφτείτε λοιπόν πριν ξανακάνετε σε κάποια κοπέλα την ερώτηση: «Πώς και είσαι μόνη;». Η κοπέλα που θα δεχτεί το ερώτημα έχει επίγνωση της κατάστασης και είναι μια χαρά με αυτό!

Read Next

24 Μαϊ 2022

Τα ωραιότερα δώρα γάμου από τα Studio Kosta Boda Illum για να προσφέρουμε κάτι που σίγουρα θα εκτιμηθεί

Δώρα γάμου. Οι ωραιότερες προτάσεις από το κατάστημα που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια

23 Μαϊ 2022

Το ντελίβερι παγωμένης μπύρας κάνει θραύση στη Βραζιλία

Ποιος δεν θα ήθελε να τού παραδοθεί στο σπίτι μια εξάδα παγωμένες μπύρες ακριβώς τη στιγμή που έχουν τελειώσει;

Περισσότερα από

Life

23 Μαϊ 2022

Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Η Nestlé συμβάλλει στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp!

23 Μαϊ 2022

LG OLED Gallery TV: Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία στην έκθεση "Non-Returns" του Σωτήρη Δανέζη

Ο Σωτήρης Δανέζης "επιστρέφει" στις περιοχές του πλανήτη που σημαδεύτηκαν από πολέμους και ανθρωπιστικές κρίσεις, για να παρουσιάσει τις μοναδικές ιστορίες του, αυτή τη φορά μέσα από φωτογραφικά έργα, προσωπικά αντικείμενα και έξι transmedia dοcs, τα οποία προβάλλονται σε οθόνες 65’’ LG OLED TV.

23 Μαϊ 2022

Μπορούμε να αλλάξουμε το πώς αντιδρούμε εμείς σε όσα μας συμβαίνουν;

Το νέο βιβλίο της Mel Robbins μάς αφηγείται την ιστορία της και το πώς μια απλή καθημερινή συνήθεια τής άλλαξε την κοσμοθεωρία.

23 Μαϊ 2022

Το πιο κομψό smartwatch ήρθε στην Ελλάδα

Διαθέσιμο σε 46mm και 42mm και δώρο Free Buds Lipstick και FreeBuds 4

22 Μαϊ 2022

Το Πεδίον του Άρεως υποδέχεται τα..."Plásmata" της Στέγης

Για δεύτερη χρονιά το Πεδίο του Άρεως μεταμορφώνεται σε χώρο... Τέχνης. Από τις 23 Μαϊου αρχίζει η νέα έκθεση "Plásmata" του Ιδρύματος Ωνάση.

21 Μαϊ 2022

Οι Άγγελοι του Τσάρλι: Κι όμως η Φάρα Φόσετ έπαιξε μόνο μία χρονιά στη σειρά

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Φάρα Φόσετ ήταν μόνο στην πρώτη σεζόν και ας την έχουμε ταυτίσει όλοι με τον ρόλο. Γιατί;

21 Μαϊ 2022

Από το "μια κοπέλα να μας κρατάει τα παιδιά" στο "νταντά-επάγγελμα καριέρας"

"Ψάχνω babysitter για τα παιδιά". Αυτή είναι η πιο συχνή αγωνία των γονιών, αφού το επάγγελμα της νταντάς έχει την υψηλότερη απορρόφηση στην αγορά εργασίας.

20 Μαϊ 2022

Γεύσεις αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στη Θεσσαλονίκη

Το "True Italian Taste" θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την ιταλική κουζίνα να πρωταγωνιστεί.

20 Μαϊ 2022

Bright Habits: Καλύτερη διάθεση με την απόκτηση μίας και μόνο νέας συνήθειας

Πώς θα επαναφέρεις την καλή ψυχολογία και την ευεξία στη ζωή σου.

20 Μαϊ 2022

True story: Η Τίνα Μιχαηλίδου υπήρξε φροντιστής του μπαμπά της, αυτή είναι η ιστορία της

Πώς είναι να φροντίζεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ασθενεί; Η Τίνα μας μεταφέρει την προσωπική της εμπειρία και την ευχαριστούμε πολύ.