Τα πέτρινα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης έχουν τελειώσει πια. Αναφερόμαστε στην πρώτη δεκαετία της κρίσης όπου η κοινωνία είχε βρεθεί απροετοίμαστη και πολλοί επαγγελματικοί τομείς είχαν επηρεαστεί αρνητικά. Ένας από αυτούς ήταν και ο τομέας της τηλεόρασης και ειδικά της μυθοπλασίας. Ριάλιτι σόου κατέκλυσαν τους δέκτες μας και έτοιμες φόρμουλες του εξωτερικού, που ουδεμία σχέση είχαν με την ελληνική πραγματικότητα. Οι δημιουργοί «πεινούσαν», οι ηθοποιοί «πεινούσαν» και το ταλέντο – το οποίο είναι άφθονο στη χώρα μας – πήγαινε κυριολεκτικά χαμένο. Χωρίς πόρους άλλωστε, δεν είχες και πολλές επιλογές.

Οι δημιουργοί «πεινούσαν», οι ηθοποιοί «πεινούσαν» και το ταλέντο – το οποίο είναι άφθονο στη χώρα μας – πήγαινε κυριολεκτικά χαμένο. Χωρίς πόρους άλλωστε, δεν είχες και πολλές επιλογές.

Ευτυχώς οι δύσκολες εποχές πέρασαν και παρά την παγκόσμια υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορονοιού, οι δημιουργοί φαίνονται πιο έτοιμοι από ποτέ να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν μικρά αριστουργήματα προς τέρψη του ταλαιπωρημένου, και γιατί όχι, στερημένου κοινού.

Ένα από αυτά τα μικρά αριστουργήματα, φιλοδοξεί να γίνει και η νέα σειρά της Cosmote TV «42°C» η οποία διαθέτει ανατριχιαστική ιστορία και δυνατό καστ. Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του «Έτερος Εγώ» του ταλαντούχου Σωτήρη Τσαφούλια, το «42°C» υπόσχεται να μας προσφέρει το μυστήριο και την ανατριχίλα που ίσως έλειπε από τη ζωή μας.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του «Έτερος Εγώ» του ταλαντούχου Σωτήρη Τσαφούλια, το «42°C» υπόσχεται να μας προσφέρει το μυστήριο και την ανατριχίλα που ίσως έλειπε από τη ζωή μας.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την δολοφονία μίας έφηβης κοπέλας στο νησί της Κέρκυρας. Στο ίδιο μάλιστα σημείο είχε βρεθεί νεκρή και η μητέρα της έξι χρόνια πριν. Η αδερφή της, η οποία συμπτωματικά την ίδια μέρα επιστρέφει από το εξωτερικό, ξεκινά έναν μαραθώνιο προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον άδικο χαμό τόσο της μητέρας όσο και της αδερφής της.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε τους: Χρήστο Λούλη, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Theo Alexander και Μπέτυ Αποστόλου.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Μαΐου μέσα από την πλατφόρμα του Cosmote TV.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS