Υπέροχα νέα για όσους έχουν συνδυάσει τη διασκέδαση με ένα καλό γεύμα ή δείπνο. Κάτι πολύ καλό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας και κάθε νέο έτος έρχονται να προστεθούν κομμάτια σε ένα πολύ νόστιμο παζλ.
Αρχικά, στα τέλη του μήνα η ομάδα του Varoulko, μας υποδέχεται στο ισόγειο του εστιατορίου ένα μπιστρό αφιερωμένο στον ελληνικό αφρώδη οίνο συνοδεία θαλασσινών τάπας.
Επίσης, στα τέλη Νεμβρίου, ο χώρος που μέχρι πρότινος στέγαζε το Αλάτσι θα υποδεχτεί το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιάς, Βασίλαινας, με ένα concept που θα κυριαρχεί η απλή κόμφορτ ελληνική κουζίνα.
Τέλος, μια ακόμη γευστική άφιξη είναι το νέο all day μαγαζί κοντά στη Βαρβάκειο από τον πολύπειρο σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο. To αρχικό πλάνο είναι σάντουιτς και σουβλάκια διαφόρων ειδών κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ το εστιατόριο θα αλλάζει μενού.