ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας  και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σεξ έχει τα πάνω και τα κάτω του. Όπως και οι σχέσεις. Αν ωστόσο εσείς αγόρια ξεκινήσετε από μια σωστή βάση, τότε είναι πολύ πιθανό να βρείτε στόχο. Να χτυπήσετε κόκκινο. Να -πώς το λένε... να μην έχετε κάτω αλλά μόνο πάνω. Κάντε τη ζωή και των δυο σας ευχάριστη - μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα - και η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε νέα ύψη.


Δώστε προσοχή σε όσα δεν λέει
Δυστυχώς, κάποιοι άνδρες δεν ξέρουν πώς να συντονιστούν με τις συντρόφους τους. Ορισμένοι απλά δεν ανταποκρίνονται στα σήματα που στέλνουν οι γυναίκες. Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Μαζί με όσα σας λένε, δώστε προσοχή στα σωματικά μηνύματά τους (γκρίνια, βαριά αναπνοή, αυξημένη υγρασία) και κάντε το κάτι παραπάνω.

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ερμηνεύσει ένα σήμα, απλά ρωτήστε: «Σου αρέσει αυτό;» ή «Μήπως δεν το κάνω σωστά;» Η σύντροφός σας ίσως είναι ντροπαλή για να πει κάτι από μόνη της και θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ρωτήσατε.


Προκαταρκτικά και afterplay
Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι σεξ είναι ως επί το πλείστον η διείσδυση, μια γυναίκα χρειάζεται προκαταρκτικά και afterplay. «Αν ένας άντρας γυρίσει και αποκοιμηθεί μετά το σεξ, η γυναίκα θα νιώσει εγκαταλελειμμένη» λέει η Δρ Gilda Carle, συγγραφέας του "8 Συμβουλές για να καταλάβετε το αντίθετο φύλο". Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι «Μια γυναίκα θέλει ερωτικά παιχνίδια για να "ζεσταθεί" πολύ πριν την πράξη της συνουσίας, με φλερτ, μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα, κ.α.». Σεξ για μια γυναίκα δεν είναι μόνο το σεξ, είναι μια φυσική και συναισθηματική αντανάκλαση του συναισθήματος που επιθυμεί.


Εξερευνήστε τα κοινά σας hot spots
Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα να την εξερευνήσει μέσα και έξω με τα δάχτυλά του, και να κάνει την σεξουαλική πράξη μια περιπέτεια και για τους δύο. Το «Ας δούμε αν μπορώ να βρω το G-spot σου», για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μια αμοιβαία εξερεύνηση για το ζευγάρι, λέει η Δρ Gilda. Φιλήστε τη και χαϊδέψτε τη σε ερωτογενείς ζώνες όπως το εσωτερικό των μηρών της, το αυτί, και ακόμη χαμηλότερα στην πλάτη της.

Μίλα της βρώμικα
Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται θελκτικές. Θέλουν να ξέρουν ότι σας ερεθίζουν. Θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές. Ότι τις εκτιμάτε και τις τιμάτε. Οι ατομικές προτιμήσεις φυσικά ποικίλουν (βρώμικες λέξεις, περιγραφικές, ρομαντικές), αλλά δοκιμάστε διαφορετικό dirty talking για να δείτε σε ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα η σύντροφός σας. Σε κάθε περίπτωση, ΜΗΝ ντρέπεστε.


Διέγερση της κλειτορίδας
Ναι, αγόρια, οι γυναίκες θέλουν περισσότερη από αυτή. Μερικές γυναίκες με ένα δάχτυλο και άλλες με τρία, στα οπίσθια και στο αιδοίο ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πειράγματα με τη γλώσσα σας, ασκώντας πίεση (όχι μεγάλη) στην κλειτοριδική περιοχή. Δοκιμάστε διαφορετικές ποσότητες πίεσης, ρυθμών, και διάρκειας χρόνου για να δείτε τι της αρέσει καλύτερα (για πολλές γυναίκες, η άμεση επαφή με την κλειτορίδα μπορεί να είναι πολύ έντονη, γι αυτό να είστε ευγενικοί).



Λατρέψτε την ίδια, όχι μόνο τον οργασμό της
Μια γυναίκα θέλει να την χαϊδέψετε αισθησιακά και όχι να την ζουλήξετε. «Μια πελάτισσά μου παραπονιέται ο σύζυγός της αρπάζει τα στήθη της, και η ίδια αισθάνεται σαν ένα κομμάτι κρέας», λέει η Δρ Gilda. «Η γυναίκα θέλει να δει λατρεία στα μάτια του συντρόφου της. Αν μια γυναίκα αισθάνεται ότι μόνος στόχος σας είναι να την κάνετε να φτάσει σε οργασμό, μπορεί να αισθανθεί ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το εγώ σας.


Βεβαιωθείτε ότι θα τελειώσει πρώτη
Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να έχουν οργασμό περισσότερες από μία φορές. Και αυτό σημαίνει ότι η δουλειά είναι να βεβαιωθείτε ότι -αν μπορούν- θα έχουν περισσότερους από έναν. «Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το 70% των γυναικών χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν σε οργασμό [βλέπε πάνω]. Μην βασιστείτε λοιπόν στη διείσδυση. Αντίθετα, κάντε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε και κάντε την να τελειώσει ακόμη και πριν τη διείσδυση.

Πείτε της ότι είναι όμορφη
Γιατί πολύ απλά είναι. Να της το πείτε εκεί που δεν το περιμένει. «Εκτός και αν μιλάμε για την Angelina Jolie, όλοι έχουμε μια φράση που δεν χορταίνουμε να ακούμε, και αυτή είναι η εξής: " είσαι τόσο όμορφη!" » λέει η Wendy Newman, συγγραφέας του "121 πρώτα ραντεβού".


Να είστε αυθόρμητοι
Στις γυναίκες αρέσουν οι εκπλήξεις, ιδιαίτερα οι σέξι. Όταν μια γυναίκα ξέρει ότι έχετε αγοράσει κάτι γι 'αυτήν, σκέφτεται πόσο σας αρέσει και μπορεί να την εμπνεύσετε να είναι λίγο πιο τολμηρή επόμενη φορά που κάνει ψώνια.

Δώστε προσοχή και πέρα από το σεξ
Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι ένας άντρας "βγαίνει από το δρόμο του" για εκείνη. Θα μπορούσε να είναι ένα κόσμημα που της αγοράσατε γιατί την σκεφτήκατε, ή ο χρόνος που ξοδέψατε για να της πάρετε ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν ένας άντρας αποδεικνύει ότι νοιάζεται, η γυναίκα θα νιώσει πιο όμορφα και ζεστά μαζί του, λέει η Δρ Gilda.Επίσης ακούστε την. Αυτό αποδεικνύει ότι μια γυναίκα είναι αρκετά σημαντική για έναν άντρα.

Read Next

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

Περισσότερα από

Life

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.