ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δοκιμάζοντας τη συλλογή Castañer S/S ‘25 στο νέο της κατάστημα στο Golden Hall

Το νέο flagship store της Castañer μόλις άνοιξε τις πόρτες του και εμείς τρέξαμε για να δοκιμάσουμε τη νέα συλλογή

Όταν η οικογένεια Castañer ξεκίνησε να φτιάχνει χειροποίητες εσπαντρίγιες το 1927 στην Ισπανία, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αργότερα αυτές θα ήταν το must have item κάθε fashionista αμέσως μόλις ο χειμώνας δώσει τη θέση του σε πιο ζεστές και μεγάλες μέρες. Τη δεκαετία του 1970, ο Yves Saint Laurent ζήτησε από τον οίκο να δημιουργήσει τις πρώτες εσπαντρίγιες με πλατφόρμα για τις επιδείξεις του. Αυτή η συνεργασία ήταν το σημείο καμπής που άλλαξε τα πάντα, βάζοντας τον ισπανικό οίκο στο χάρτη της υψηλής μόδας.

Από τότε, η Castañer έχει ντύσει τα καλοκαίρια μας με το πιο διαχρονικό και κομψό υπόδημα, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο κορυφαίους οίκους μόδας. Κρατώντας την παραγωγή της στην Ισπανία και παραμένοντας οικογενειακή επιχείρηση, συνδυάζει την παράδοση και την άριστη δεξιοτεχνία με τη σύγχρονη αισθητική, αποδεικνύοντας ότι το στιλ δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια κληρονομιά που εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου.

Μάθε περισσότερα εδώ

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.