ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: "Η απώλεια της μάνας δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη"

"Πώς να διαχειριστείς αυτή την απώλεια; Να το ξεχάσεις; Δε γίνεται" σημείωσε η παρουσιάστρια

Μαρία Ηλιάκη: Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 20 μέρες- Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά και είμαι 61

Σε ερωτήσεις που της έστειλαν οι followers της στο Instagram απάντησε η Μαρία Ηλιάκη, με μία από αυτές να αφορά τον τρόπο διαχείρισης της απώλειας της μητέρας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει μιλήσει κατά καιρούς για το πώς βίωσε το θάνατο της δικής της μητέρας, απάντησε στην ερώτηση λέγοντας πως "Η απώλεια της μάνας δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Εγώ πιάνω τον εαυτό μου, μετά από 12+ χρόνια, να σκέφτομαι ακόμα πράγματα, να μου λείπει ακόμα, να συγκινούμαι ακόμα. Νομίζω πως ίσως η πιο σημαντική συμβουλή -αν θα μπορούσα να δώσω- για αυτό το ζήτημα είναι να ζήσεις το πένθος σου. Κλάψε, κλείσου, μίλα, βγες, κάνε ο,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα εσύ, για να μπορέσει αυτό το πράγμα σιγά-σιγά να ξεθυμάνει, να φύγει".

Επεσήμανε, μάλιστα: "Να φύγει από μέσα σου το βάρος, γιατί πώς να διαχειριστείς αυτή την απώλεια; Να το ξεχάσεις; Δε γίνεται. Να μη θυμάσαι; Δε γίνεται. Η μάνα θα είναι πάντα εκεί σαν μία κλωστή που θα σου κρατάει το χέρι. Δεν αλλάζουν αυτά".

Πηγή yupiii.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.