ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρενέ: Το μόνο Love Brand - Το νέο talk of the town είναι ρομαντικό και χειρόγραφο

rene

Το Love Brand Ρενέ, έχοντας κατακτήσει την αγορά με τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες του, λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων, μοναδική στο είδος της, με τις πρώτες αφιερώσιμες σοκολάτες και κρασιά, που θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για κάθε ανθρώπινη στιγμή με την υπογραφή της συγγραφέως Ρενέ Στυλιαρά.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύει το ήδη δυνατό συναισθηματικό δέσιμο του κόσμου μαζί της, αποτυπώνοντας χειρόγραφους στίχους της επάνω σε εκλεκτά προϊόντα. Προϊόντα που δεν προσπαθούν να σε πείσουν πως είναι φτιαγμένα με αγάπη …αφού είναι ολόκληρα αγάπη.

Το νέο talk of the town λοιπόν είναι ρομαντικό και χειρόγραφο και αυτό το αποδεικνύει η ανταπόκριση του κόσμου που φωτογραφίζει τα είδη των νέων συλλογών με φόντο τις πιο προσωπικές και τρυφερές του στιγμές.

Το σοκολατάκι Love treat με τίτλους όπως "σ’ αγαπάω", "είσαι υπέροχη", "είσαι υπέροχος" και "χρόνια πολλά" μας δίνει την αφορμή να εκφράσουμε ξανά τον εαυτό μας και την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους, αφού περιλαμβάνει εντός του ένα φακελάκι με ένα μοναδικό μήνυμα για τον κάθε παραλήπτη.

Ρενέ: Το μόνο Love Brand - Το νέο talk of the town είναι ρομαντικό και χειρόγραφο

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν ακόμα η σοκολάτα, Love Letter, με ένα γράμμα αγάπης για να το στείλεις σε αυτούς που αγαπάς καθώς και η Love Quotes η οποία περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς στίχους που μας δίνει μια γεύση από την έννοια του "για πάντα και λίγο ακόμη". Μέσα στη συσκευασία της θα βρούμε επίσης τους στίχους από το ομότιτλο τραγούδι της Marseaux & του Solmeister που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από την MINOS EMI.

ρενε

Παρ’όλα αυτά την μεγαλύτερη αίσθηση στην αγορά έχει κάνει η παράτολμη απόφαση της Ρενέ να κυκλοφορήσει όχι μια αλλά εννέα διαφορετικές ετικέτες κρασιού. Όταν τη ρωτήσαμε "γιατί;" μας χαμογέλασε λέγοντας πως: "Σε ένα κόσμο που δεν ξέρει ποιο μπουκάλι κρασί να διαλέξει, εγώ ήθελα να τους χαρίσω αυτό που τους εκφράζει από την πρώτη ματιά."

κρασι

Και πράγματι, κοιτώντας στο ράφι τη σειρά κρασιών Λέξεις βλέπει κανείς κάτι πρωτότυπο αφού γράφουν "χρόνια πολλά!", "στην αγάπη μου…", "στα καλύτερα που έλκονται…" κ.α. Κάθε μπουκάλι κρασί γίνεται πλέον μία "ευχετήρια κάρτα" λευκή, ροζέ ή κόκκινη.

Αν αναρωτιέστε που μπορείτε να αναζητήσετε τη νέα συλλογή του Love Brand Ρενέ, θα τη βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες της χώρας, στα supermarkets, στα βιβλιοπωλεία και στην επίσημη ιστοσελίδα: www.renee.gr

κρασι

Υ.Γ: Δεν χρειάζεται να τα ψάξετε ιδιαίτερα, ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα αφού είναι τα μόνα που απευθύνονται ξεχωριστά στον καθέναν. Μία σύγκριση θα σας πείσει! Σε supermarkets, βιβλιοπωλεία, και στο www.renee.gr. Δεν χρειάζεται καν να ψάξεις – τα ξεχωρίζεις ανάμεσα στα άλλα, γιατί είναι τα μόνα που φωνάζουν… εσένα.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.