ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν η τεχνολογία συναντά το στυλ: Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας

Αποκτήστε τα έως και τις 11 Απριλίου με δώρο το HUAWEI Band 8.

HUAWEI FreeClip

Ένας καινοτόμος C-bridge σχεδιασμός, μία open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά και ένα πρωτοποριακό fashion design είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς ακουστικών, Huawei FreeClip - ένα χαρακτηριστικό δείγμα της νέας "Fashion Forward” στρατηγικής της εταιρίας.

Τα HUAWEI FreeClip παρουσιάζουν ένα νέο design που συνδυάζει την μόδα και την τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου και είναι τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας που δεν θέλουν να θυσιάσουν το στυλ τους κάνοντας τα πάντα, από τον αθλητισμό και τη μόδα μέχρι την αναψυχή και την εργασία. Παράλληλα, είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, όπως όλα τα wearables της Huawei.

Όταν η τεχνολογία συναντά το στυλ: Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας

Φτιαγμένα για τη νέα γενιά ακροατών που συνδυάζουν την fashion & tech αντίληψη για την καθημερινότητα.

Η Huawei διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιθυμούν μια εμπειρία ακρόασης που να διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τους επιτρέπει παράλληλα να παραμένουν συντονισμένοι με το περιβάλλον τους. Ουσιαστικά, αυτοί οι χρήστες αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση που να δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα των ακουστικών. Τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχουν την ευκολία που οι χρήστες αναζητούσαν στις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, στην χαλαρή ακρόαση αλλά και ι στις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, με μία νέα fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget.

Τα HUAWEI FreeClip είναι ιδανικά για τους στυλάτους φαν της τεχνολογίας και των τάσεων της μόδας και για όσους αγαπούν τα μοναδικά tech gadgets με ενδιαφέρον fashion design. Είναι το τέλειο gadget για όλους τους ανυπόμονους καταναλωτές για νέες τεχνολογίες και νέες συνήθειες, με εστίαση στην μόδα και το Lifestyle. Τα Huawei FreeClip έχουν σχεδιαστεί για όσους επιζητούν τον υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτούν τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη εμφάνιση από ένα τεχνολογικό gadget.

huawei

Νέος σχεδιασμός C-bridge για άνεση χρήσης

Η Huawei διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να πετύχει την βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και καινοτόμο, μοντέρνο σχεδιασμό, που προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει ι την βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό μέγεθος και απαλή εφαρμογή στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του "φασολιού" και της "μπάλας" είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

Κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού των ακουστικών συνεργάζεται για να πετύχει μία εργονομική εφαρμογή, παραμένοντας στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη και καθ' όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας ακρόασης χωρίς ενόχληση. Επίσης, τα HUAWEI FreeClip έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. Τα HUAWEI FreeClip έχουν αντοχή στο νερό την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας IP54.. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους. Ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου. Μια τέτοια λειτουργία βοηθάει τους χρήστες να κάνουν κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στην φωνή ακόμη και όταν κάνουν ποδήλατο ή οδηγούν με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα.

HUAWEI FreeClip

Η πρώτη στον κόσμο έξυπνη τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού

Ένα κοινό ζήτημα των ακουστικών TWS είναι η άβολη ταξινόμηση μεταξύ αριστερών-δεξιών ακουστικών, η οποία προκαλεί ασυνεπή εμπειρία ήχου ή και δυσφορία από την αναντιστοιχία μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία, τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά open-ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα ακουστικό για να λάβουν μια γρήγορη κλήση ή να ακούσουν κάτι.

Ακρόαση ανοιχτού τύπου (open-ear listening) με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Πολλοί χρήστες ακουστικών ανησυχούν ότι η open-ear τεχνολογία ακρόασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη καθαρότητα ήχου ή διαρροές στον ήχο. Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.

Η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων, με αποτέλεσμα να παράγουν ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής. Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα ηχητικά κύματα για μια πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής "μπάλας" για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Read Next

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Περισσότερα από

Life

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.