ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα έπη της Marvel που περιμένουμε μέχρι το 2027

Το Marvel Cinematic Universe συνεχίζει και επεκτείνεται.

marvel

Η μεγάλη επιστροφή της Marvel μετά τις μαζικές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και των απεργιών θα ήταν η έκρηξη του πολυσύμπαντός της, που ετοιμάζει: ατελείωτες δυνατότητες, με τα πιο δημοφιλή πειράματα, που θα άνοιγαν το δρόμο για το μέλλον του MCU.

Η Marvel για πρώτη φορά ήταν υποψήφια για Emmy με τη σειρά WandaVision, καλωσόρισε την πρώτη της μουσουλμάνα super hero με τη Ms. Marvel και κατάφερε να φτιάξει την πρώτη ταινία με έσοδα άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, μετά την πανδημία, με το Spider-Man: No Way Home. To Doctor Strange in the Multiverse of Madness διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σύμπαν και οδήγησε τους οπαδούς στην τρέλα με τις άπειρες νέες θεωρίες, ενώ το Disney+ έκανε χώρο για πιο ανορθόδοξους ήρωες, όπως ο Moon Knight.

Η ακμάζουσα εποχή όμως φαίνεται πως έχει παρέλθει. Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, το The Marvels και το Secret Invasion θεωρούνται αποτυχίες σε πολλαπλά επίπεδα και ανάγκασαν τον επικεφαλής, Kevin Feige, να επανεξετάσει τη στρατηγική της όσον αφορά τουλάχιστον τις κυκλοφορίες των επερχόμενων ταινιών.

Επιπρόσθετα, ο Τζόναθαν Μέιτζορς δεν θα υποδύεται πλέον τον Kang the Conqueror, αφού κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση, κάτι που έχει αφήσει ένα σημαντικό κενό στα πλάνα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, η Marvel σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον 20 ακόμα projects μέχρι το τέλος του 2027, μεταξύ των οποίων είναι το το The Fantastic Four, με πρωταγωνιστή τον Πέντρο Πασκάλ, και η πιθανή επιστροφή των X-Men. Πολλά άλλα έργα -συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του Blade, του κυνηγού βαμπίρ- βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη.

Το πιο πιθανό είναι να αλλάξει και πάλι το πρόγραμμα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, παρακάτω βρίσκεις όσα έχουν ανακοινωθεί έως τώρα.

X-Men '97

Το X-Men '97 επιστρέφει στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του 1990, όπου μια ομάδα μεταλλαγμένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους ικανότητες για να προστατεύσουν έναν κόσμο που τους απεχθάνεται και τους φοβάται, αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις και ένα μέλλον επικίνδυνο και απρόβλεπτο.

Ενώ ο Kevin Feige, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Marvel, σκέφτεται πώς θα ενσωματώσει καλύτερα τους X-Men στο MCU, το πρώτο σχέδιο της Disney είναι να ξαναφτιάξει το καρτούν X-Men που έτρεξε για πέντε σεζόν από το 1992 έως το 1997. Αυτήν τη φορά όμως έχουμε 10 νέα επεισόδια.

Το cast περιλαμβάνει τους Ray Chase ως Cyclops, Jennifer Hale ως Jean Grey, Alison Sealy-Smith ως Storm, Cal Dodd ως Wolverine, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από τις 20 Μαρτίου 2024.

Deadpool & Wolverine

Ήταν "σιγουράκι" ότι ο Ρέινολντς θα συνέχιζε ως Deadpool, ακόμα και μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney. Άλλωστε, οι δυο πρώτες ταινίες του έφτασαν συνδυαστικά πάνω απο 1,5 δισ. δολάρια σε έσοδα.

Η προσθήκη του Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine (πιθανώς, για τελευταία φορά) ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις "μετοχές" της ταινίας. Όσοι ξέρουν, περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες αυτό το "θαύμα".

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις ελληνικές αίθουσες από τις 25 Ιουλίου 2024.

Agatha: Darkhold Diaries

Η αγαπημένη ερμηνεία της Kathryn Hahn ως μάγισσα, Agatha Harkness, στο WandaVision, βοήθησε στο να αποκτήσει τη δική της σκοτεινή κωμική σειρά, Agatha: Darkhold Diaries. Το αρχικό pitch για τη σειρά φέρεται επίσης να έχει περάσει από πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της παραγωγής, από Agatha: House of Harkness σε Coven of Chaos και τώρα Darkhold Diaries.

Ο επικεφαλής σεναριογράφος του WandaVision, Jac Schaeffer, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά αυτή, συνεχίζοντας από εκεί που αφήσαμε την Agatha την τελευταία φορά.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.