ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα ζώδια της εβδομάδας και η Πανσέληνος στην Παρθένο

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2024 από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Στις 24/2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο. Φαίνεται αντιφατική καθώς η παρουσία του Κρόνου δίπλα στον Ήλιο δίνει έναν περιοριστικό χαρακτήρα στη συναισθηματική έκφραση και μας προσγειώνει στην ψυχρή πραγματικότητα. Από την άλλη, τα τετράγωνα του Δία από τον Ταύρο με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μας γεμίζουν ενθουσιασμό και ενεργητικότητα. Αυτά βέβαια κατευθύνονται κυρίως προς κοινωνικούς ή ιδεαλιστικούς σκοπούς και πιθανότατα αυτό να γίνεται με βιασύνη ή έλλειψη μέτρου και σωστής εκτίμησης της κατάστασης. Η κατασπατάληση δυνάμεων και αποθεμάτων, σωματικών, πνευματικών ή και οικονομικών, μπορεί από μια πλευρά να είναι ευχάριστη και να ικανοποιεί επιθυμίες. Από την άλλη, θα οδηγήσει σε υπερκόπωση ή εξάντληση. Οπότε η προαναφερόμενη παρουσία του Κρόνου αποκτά ιδιαίτερη σημασία παρά τον περιοριστικό της χαρακτήρα. Η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Ρίχνεστε με ορμή στον κοινωνικό στίβο, αντλώντας αρκετή ευχαρίστηση από φίλους, ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλεύεστε σωστά πρόσωπα και περιστάσεις προς όφελός σας. Κάντε το χωρίς αναβολές και δισταγμούς, γιατί τις επόμενες ημέρες κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται στις 24/2 στην Παρθένο, τα καθήκοντα πολλαπλασιάζονται και με την επιπλέον επίδραση του τετραγώνου Άρη-Δία στις 27/2, δε θα είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε σωστά. Αν ξαφνικά θελήσετε να υιοθετήσετε κάποιες καινούργιες συνήθειες ως νέα "ιδανικά" στη ζωή σας, αναλογιστείτε αν πραγματικά μπορείτε να τις ακολουθήσετε, με συνέπεια στο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Υπάρχουν ερωτήματα που σας φρενάρουν. Αξίζει να ρίξετε τώρα όλες σας τις δυνάμεις στην επίτευξη επαγγελματικών στόχων, δύσκολων αλλά πολλά υποσχόμενων; Μήπως θα ήταν σκόπιμο να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να φυλάξετε τις σημαντικές διασυνδέσεις σας για να τις χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις εξελίξεις; Λοιπόν, όλα αυτά που δείχνουν πολύ ελπιδοφόρα, μάλλον θα πάνε λίγο πίσω χρονικά. Ωστόσο, εσείς παίξτε από τώρα τα χαρτιά που έχετε στα χέρια σας και μελλοντικά "έχει ο Θεός". Με την Πανσέληνο στις 24/2 μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια που ακούτε από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Παίρνετε εύσημα από πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό, αλλά μέσα σας γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε υψηλότερες απαιτήσεις, όταν αυτές σας ζητηθούν. Χρειάζεστε δουλειά και προετοιμασία σε βάθος, για να ισοσταθμίστε την εξωτερική επιτυχία με την πραγματική γνώση του αντικειμένου σας. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24/2 στην Παρθένο, από τη μια πλευρά βοηθά στο πλασάρισμα αυτής της εικόνας, από την άλλη όμως σας φυλακίζει στις απαιτήσεις που έχετε από τον εαυτό σας. Φροντίστε να μην απλώσετε το χέρι σας πολύ μακρύτερα από εκεί που πραγματικά φτάνει!

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η επιρροή του Κρόνου στην Πανσέληνο που γίνεται στις 24/2, είναι καταλυτική και λειτουργεί μέσα σας σαν μια ετερόκλητη πολυφωνία χωρίς συντονισμό. Ο συνωστισμός στο μυαλό σας μεταφράζεται ως δυνατότητα να κάνετε τα πάντα αλλά στην πραγματικότητα δέχεστε καταιγισμό πληροφοριών και εντυπώσεων που ακόμη και αν είναι σωστές, ελάχιστα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Στα οικονομικά καταφέρνετε να αδράξετε μια σημαντική ευκαιρία, αρκεί να γίνει άμεσα, χωρίς να αφήνει τίποτα για το μέλλον. Επίσης μην συσσωρεύετε τις μικρές καθημερινές υποχρεώσεις, αφού δεν θα κάνετε καλή διαχείριση χρόνου, ώστε να τις διεκπεραιώσετε.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Εξωτερικά δείχνετε απόλυτα συγκροτημένοι και δυναμικοί. Καταφέρνετε και συντονίζεστε έστω και στιγμιαία με τους άλλους που έχουν την πρόθεση να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ένας άνθρωπος από το παρελθόν να εμφανιστεί ακριβώς την κατάλληλη στιγμή που τον χρειάζεστε. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται αυτό που θέλετε, την ίδια στιγμή όμως, που εσείς οι ίδιοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα "θέλω" σας! Η Πανσέληνος στις 24/2 στην Παρθένο, φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες που σας αποσυντονίζουν και σας απομακρύνουν από όλα όσα πραγματικά έχετε ανάγκη. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Συχνά αφήνετε κάτι άλυτο, όταν βλέπετε ότι δεν προχωράει: είναι σοφή επιλογή. Αυτό το διαπιστώνετε σε μια μελλοντική στιγμή, όπως η τωρινή, όταν η λύση έρχεται σχεδόν μόνη της, ιδιαίτερα σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24/2 στο ζώδιό σας δημιουργεί μπερδέματα στις σχέσεις οποιουδήποτε τύπου. Δεν ξέρετε τι πραγματικά να ζητήσετε και από ποιους. Δεν υπάρχουν κάποιοι με κακές προθέσεις απέναντί σας, ούτε εσείς έχετε αντίστοιχες απέναντί τους. Υπάρχουν απλώς πρόσωπα που δεν μπορείτε να βασιστείτε στα λόγια τους. Ούτε και εκείνοι στα δικά σας!

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 δημιουργεί έντονο παρασκήνιο και βγάζει στην επιφάνεια όλες τις ανησυχίες. Με τις όψεις του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης και του Άρη με τον Δία ως τις 27/2, λειτουργείτε με υπερβολή και παίρνετε πρωτοβουλίες με αρκετό ρίσκο. Εστιάστε σε θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας και επικεντρώστε στις εκκρεμότητες και στις ανάγκες σας. Είναι διάστημα πιεστικό αλλά θα οδηγήσει σε οριστικές λύσεις και διεξόδους, ειδικά αν σας απασχολούν οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και μην ξεσπάσετε τα απωθημένα σας -απλά ξεδιπλώστε τα με διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Κοινωνική διάθεση, χρήσιμες επαφές και συναντήσεις σας περιμένουν, με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/2. Οργανώνετε τις επιθυμίες σας, στρέφεστε στο φιλικό περιβάλλον και λαμβάνετε βοήθεια και στήριξη. Παράλληλα αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με αγαπημένα και οικεία πρόσωπα και να συζητήσετε όσα σας απασχολούν. Στις 28/2 βγάζετε όλη την πίεση με σκοπό να επισημάνετε τις αναγκαιότητες στις σχέσεις σας. Στις 29/2 βρίσκετε κατανόηση και σύμπνοια ενώ είναι ιδανική μέρα για συνεργασίες και δραστηριότητες με άλλους. Η εβδομάδα τελειώνει με την εύνοια της τύχης σε κάθε σας βήμα. Εκμεταλλευτείτε την.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 αποτελεί ιδανική ευκαιρία ενασχόλησης με τα επαγγελματικά ή έκφρασης της γνώμης σας. Η εικόνα σας μπορεί να δεχτεί κριτική που καλό θα ήταν να αξιολογήσετε και να αποδεχτείτε. Έως τις 27/2 η επικοινωνία θα είναι διαρκής, ψάχνοντας ανθρώπους που θα βοηθήσουν στο να καλύψετε πιο εύκολα τις ανάγκες σας σε κάθε τομέα. Στις 28/2 μπορεί να προκύψουν οικογενειακά θέματα και να αισθανθείτε αυστηρότητα από τη μεριά των δικών σας ανθρώπων. Ωστόσο η έντονη παρουσία του κυβερνήτη σας Δία, θα δώσει διεξόδους έστω και με υπερβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας και παρακινεί να κανονίσετε ένα ταξίδι. Αισθάνεστε την ανάγκη να ταξιδέψετε κυριολεκτικά και μεταφορικά αφιερώνοντας χρόνο σε διάβασμα, πνευματική ευεξία, έρευνα και εισροή πληροφοριών. Έως τις 27/2 διαχειριστείτε τα χρήματά σας χωρίς υπερβολές, παρόλο που οι απαιτήσεις θα είναι πολυέξοδες. Στις 28/2 ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα σας πιέσει με τις όψεις του γιατί θα φρενάρει τον αυθορμητισμό. Ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείτε λυτρωμένοι και πως όλα έγιναν για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/2 και τις όψεις της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας με τον Δία, καλείστε να διεκδικήσετε όσα πιστεύετε πως σας ανήκουν ή σας στερούν. Η πρακτική σκέψη σε συνδυασμό με μια χρήσιμη υπερβολή οδηγούν έως τις 27/2 σε επιτυχημένες κινήσεις. Ειδικά αν πρόκειται για οφειλές ή κληρονομικές υποθέσεις, γίνεστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Στις 28/2 καλείστε να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα και να θυσιάσετε κάποιες ανάγκες για αργότερα. Μην σπαταλιέστε υλικά και συναισθηματικά και κάντε υπομονή έως το τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η Πανσέληνος απέναντί σας στην Παρθένο στις 24/2 φέρνει εξελίξεις στην ερωτική ζωή και ως τις 28/2 θα σας απασχολήσει το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ήλιος, Ερμής και Κρόνος στο ζώδιό σας σε όψεις μεταξύ τους καθώς και Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο, εγείρουν αμφιβολίες και σας κάνουν επιφυλακτικούς. Η πρόθεσή σας για ξεκαθαρίσματα μέσα από συζητήσεις θα φέρει καρπούς και θετικές εξελίξεις στις 29/2 και στην 1/3, που είναι ιδανικές μέρες για να πάρετε απαντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Διαχειριστείτε συνετά το λόγο και τις υποθέσεις σας με συνέπεια.

Read Next

01 Μαϊ 2024

Moodo Fashion: Βρείτε το προσωπικό σας στυλ

Ρούχα που έχουν για γυναίκες που αναζητούν το προσωπικό τους στυλ και την άνεση

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.