ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα Tasty Awards 2024 στρώνουν τραπέζι με το Esquire

Ο δημοφιλής θεσμός της Attica Media Group συμπορεύεται με το κορυφαίο ανδρικό lifestyle brand, προσκαλώντας το κοινό να ψηφίσει και να αναδείξει τα αγαπημένα του εστιατόρια στην Αθήνα.

tasty_dinner

Η γεύση και το dining out ήταν πάντοτε συνδεδεμένα με το Esquire, που ανέκαθεν προσέγγιζε το φαγητό και τα εστιατόρια με μοναδικό τρόπο και ιδιαίτερη δημοσιογραφική ματιά. Πλέον, το κορυφαίο ανδρικό lifestyle brand συμπορεύεται με τον επιτυχημένο θεσμό της Attica Media Group, Tasty Awards. Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό, επιστρέφουν για 8η χρονιά, αυτή τη φορά υπό την ομπρέλα του Esquire.

Τα Tasty Awards 2024 στρώνουν τραπέζι με το Esquire

tasty_dinner

Σκοπός του θεσμού είναι αφενός να δοθεί στον επισκέπτη η δυνατότητα να επιλέξει τα αγαπημένα του ανά κατηγορία γευστικά σποτ και εκείνα τα μέρη που μέσω του φαγητού μίλησαν στην ψυχή του. Αφετέρου, πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια επιβράβευσης των ανθρώπων της εστίασης (σεφ, επιχειρηματίες, σέρβις κ.ά.) που με τη σκληρή δουλειά, τις ευφάνταστες ιδέες και τις ξεχωριστές δημιουργίες τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού, οδηγώντας την αθηναϊκή και κατ' επέκταση ελληνική σκηνή σε μια γαστρονομική εξέλιξη άνευ προηγουμένου.

tasty_dinner

tasty_dinner

tasty_dinner

Το επίσημο launching της νέας συνέργειας έγινε το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 2024, μέσω του Tasty Awards 2024 x Esquire Private Dinner, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου The Dolli.

Σε έναν θαυμάσιο χώρο και με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, οι hosts της Attica Media υποδέχτηκαν τους χορηγούς του θεσμού και εκπροσώπους των Media, δοκιμάζοντας την κουζίνα του The Dolli και πλαισιώνοντας τα πιάτα με κρασιά του Οινοποιείου Λαφαζάνη και cocktails με Don Papa Rum. Δροσιστικές νότες στη βραδιά προσέφεραν τα νερά και τα αναψυκτικά της Βίκος και της Βίκος Cola.

tasty_dinner

tasty_dinner

tasty_dinner

tasty_dinner

tasty_dinner

Ο Διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του Esquire, Μπάμπης Δούκας, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στο event, ανάφερε μεταξύ άλλων: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος, για πρώτη φορά, ο τόσο επιτυχημένος θεσμός συμπορεύεται με το Esquire, που πάντοτε διατηρούσε στενούς δεσμούς με το σύμπαν της γεύσης. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από ποτέ. Πλέον, με την ψηφοφορία ήδη να τρέχει και να έχει τεράστια συμμετοχή, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ξεχωριστή τελετή απονομής, που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων".

tasty_dinner

Η ψηφοφορία για τα μοναδικά βραβεία γεύσης που προκύπτουν από το κοινό βρίσκεται σε εξέλιξη έως και τις 29 Φεβρουαρίου και περικλείει όλο το φάσμα της σκηνής σε 11 κατηγορίες: Fine Dining, Hotel Restos, Modern Creative, The Greeks, The Italians, Sushi & Fusion, Street Food, Meat, Fish & Seafood, Newcomers και Bars.

Ο καθένας έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα αγαπημένα του εστιατόρια, στηρίζοντας και ψηφίζοντάς τα μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire. Η τελετή απονομής των Tasty Awards 2024 x Esquire θα γίνει στις 11 Μαρτίου 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι φωτογραφίες της βραδιάς

tasty_dinner
Ο CDO του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων Δημήτρης Νικολακόπουλος και η Αρχισυντάκτρια του Esquire Ραφαέλλα Ράλλη
tasty_dinner
Η Ελένη Χουρίδου, Communications & PR Manager της Grecotel, μαζί με την Group Advertising Director (Print & Digital) των Αττικών Εκδόσεων Ζωή Φούφα
tasty_dinner
Η Ιωάννα Σταμούλου, ο Ανδρέας Λαγός, η Ελένη Ψυχούλη και η Marketing Director των Αττικών Εκδόσεων Ιωάννα Παυλάκη
tasty_dinner
Ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand and Media Manager της Βίκος, ο CDO του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο Δημήτρης Κωστής των Αττικών Εκδόσεων
tasty_dinner
Η Αρχισυντάκτρια του Esquire Ραφαέλλα Ράλλη και η Εκδότρια του Madame Figaro και Διευθύντρια των lifestyle sites των Αττικών Εκδόσεων Ελένη Στασινοπούλου
tasty_dinner
Η Εκδότρια του Madame Figaro και Διευθύντρια των lifestyle sites των Αττικών Εκδόσεων Ελένη Στασινοπούλου και ο Διευθυντής του Esquire Μπάμπης Δούκας
tasty_dinner
Η Μαρία Τριγκάκη, Social Media Specialist της Βίκος, μαζί με τον Ηλία Λυμπέρη, Brand and Media Manager της Βίκος
tasty_dinner
Ο Παναγιώτης Πάνος, Commercial Director της Lafazanis Winery, μαζί με την Marketing Director της Lafazanis Winery Αθηνά Λαφαζάνη
tasty_dinner
Η Ντίμη Κορδαλή, Marketing and Communications Director του Caffè L’Antico by Goddcoffee, μαζί με τον Κωστή Κορδαλή, CEO του Caffè L’Antico by Goddcoffee
tasty_dinner
Ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand and Media Manager της Βίκος, ο Δημήτρης Κωστής των Αττικών Εκδόσεων και ο Παναγιώτης Φράγκος, Spirits Development Consultant της Sky Spirits
tasty_dinner
Ο Ευάγγελος Τακούλας, Γενικός Διευθυντής της METRO Cash & Carry και ο Χρήστος Μοσχόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της METRO Cash & Carry, μαζί με τον Μπάμπη Δούκα
tasty_dinner
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου
tasty_dinner
Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μαζί με τις Ιωάννα Παυλάκη, Ζωή Φούφα και Ελένη Χουρίδου
tasty_dinner
Η Advertising Director του Αθηνοράματος Πέπη Κράλιοβιτς και ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης
tasty_dinner
Ο Άλεξ Κάβδας
tasty_dinner
Η Μαρία Ζαφειράτου
tasty_dinner

Η Ιωάννα Σταμούλου, ο Ανδρέας Λαγός και η Ελένη Ψυχούλη

tasty_dinner
Η Ειρήνη Ζεβελάκη
tasty_dinner
Ο Βασίλης Κουρουμιχάκης και η Ζωή Παρασίδη
tasty_dinner
Η Μαρία Γεωργάκαινα και ο Μπάμπης Δούκας
tasty_dinner
Ο Παναγιώτης Φράγκος, Spirits Development Consultant της Sky Spirits, μαζί με την Αρχισυντάκτρια του Esquire Ραφαέλλα Ράλλη και τον Δημήτρη Κωστή

Read Next

21 Οκτ 2025

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

21 Οκτ 2025

Στο Σταυρού του Νότου με την Ιουλία Καραπατάκη

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει, τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή.

Περισσότερα από

Life

21 Οκτ 2025

Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο "Euphoria"

Η δημοφιλής εφηβική σειρά του Σαμ Λέβινσον ενηλικώνεται για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

21 Οκτ 2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

20 Οκτ 2025

"Δεν το ’χω σήμερα": Η μικρή επανάσταση της παρουσίας απέναντι στο άγχος και το "πρέπει"

Μάθε πώς να μένεις παρούσα με τα συναισθήματά σου και να απελευθερώνεσαι από την πίεση του "πρέπει".

20 Οκτ 2025

Φθινοπωρινό restart: Το fitness πρόγραμμα που κρατά την Άννα Βίσση πάντα σε φόρμα

Η Άννα Βίσση δείχνει πώς ξαναμπαίνεις σε φόρμα με ενέργεια και πειθαρχία

20 Οκτ 2025

Ο Juergen Teller ισχυρίζεται ότι είναι "φυσιολογικός άνθρωπος" αλλά οι φωτογραφίες του σίγουρα δεν είναι

Το Ίδρυμα Ωνάση μετέτρεψε ένα παλιό εργοστάσιο στο Ρέντη σε μια εντυπωσιακή κοιτίδα πολιτισμού και το επισκεφτήκαμε για να δούμε τη νέα έκθεση του εμβληματικού Γερμανού φωτογράφου.

20 Οκτ 2025

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

20 Οκτ 2025

LDL χοληστερόλη: Το "αρχαίο" ρόφημα που μπορεί να την καταπολεμήσει

Ένα αρχαίο ρόφημα μπορεί να γίνει σύμμαχός σου ενάντια στην υψηλή χοληστερίνη.

20 Οκτ 2025

Οι πιο ασυνήθιστοι θησαυροί του Λούβρου - εκτός από αυτούς που έκλεψαν

Μεταξύ των 30.000 έργων που εκτίθενται μέσα στο Λούβρο, κρύβονται πολλές θαυμαστές δημιουργίες που διαθέτουν τεράστια καλλιτεχνική, ιστορική και πολιτισμική αξία. Αλλά όχι μόνο.

20 Οκτ 2025

Ένα εστιατόριο-έκπληξη στο Γαλάτσι: Ο Μιχάλης Μερζένης υπογράφει το μενού στο 'Elea'

Ο "Άσωτος" σεφ επιμελείται μια πρόταση γεύσης με πιάτα όπου τίποτα δεν είναι περιττό αλλά ούτε και τυχαίο, σε ένα σχετικά φρέσκο και ενδιαφέρον μέρος της πόλης.