Δεν είναι μυστικό πως το αθηναϊκό -και κατ' επέκταση το ελληνικό- κοινό ανέκαθεν λάτρευε κάθε έκφανση της ιταλικής κουζίνας. Βλέπεις, τα οικεία υλικά, η πίτσα και η πάστα, η αλεγρία και η ζεστασιά, το πάθος και η διαφορετικότητα από περιοχή σε περιοχή της γείτονος είναι στοιχεία που μιξάρονται σχεδόν πάντοτε ιδανικά όταν πρόκειται να ερμηνευτεί εστιατορικά η όλη γαστρονομική κουλτούρα που προέρχεται εκ των δυτικών του Ιονίου πελάγους. Διόλου μοιραία, κάθε νέο ιταλοστρεφές σποτ που ανοίγει, τραβά το ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και με το 'Luma', που μετρά μερικές εβδομάδες παρουσίας στα σύνορα του Παγκρατίου με το Μετς και τον αριθμό 2 της οδού Φερεκύδου.
Πίσω από το μέρος που συστήνεται ως εκμοντερνισμένη τρατορία βρίσκεται η ομάδα των πολύ επιτυχημένων 'Aperio', 'White Spoon' και 'Big Spoon', σε Χολαργό (τα δύο πρώτα) και Αγία Παρασκευή, αντίστοιχα.
Σε ένα διατηρητέο κτίριο, 4 όμοια και παράλληλα διαφορετικά δωμάτια αποτελούν τα κομμάτια του αλέγρου και feelgood χωροταξικού παζλ, που περιλαμβάνει ακόμη ένα walk in κελάρι και μία μικρή ταράτσα που ήδη λειτουργεί και αναμένεται να κερδίσει ακόμη περισσότερους πόντους όταν ο καιρός το επιτρέψει.
Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr