ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Bombay Sapphire X Vassia Kostara: Το ιδανικό δώρο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά εμπνέεται από το premium gin Bombay Sapphire για να δημιουργήσει το απόλυτο συλλεκτικό αξεσουάρ των γιορτών!

βασια_κωσταρα

Το premium gin Bombay Sapphire, στηρίζοντας όπως πάντα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, συνεργάζεται και φέτος στις γιορτές με την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά για τη δημιουργία του απόλυτου αξεσουάρ με την υπογραφή της, ένα συλλεκτικό ζευγάρι σκουλαρίκια σε συνδυασμό χρυσού και sapphire blue χρώματος, εμβληματικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας του πιο διάσημου gin στον κόσμο!

Bombay Sapphire X Vassia Kostara: Το ιδανικό δώρο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Η ξεχωριστή σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, ιδανική εκφραστής της Stir Creativity φιλοσοφίας του Bombay Sapphire, άφησε επίσης το ταλέντο της να την οδηγήσει στη σχεδίαση μιας συλλεκτικής εορταστικής συσκευασίας, διακοσμημένης με τη χαρακτηριστική γιαπωνέζικη τεχνική kintsugi, την οποία χρησιμοποιεί και στις τρέχουσες συλλογές της, που έχουν γίνει ανάρπαστες. Οι χρυσές ρωγμές της συσκευασίας συμβολίζουν τις ευκαιρίες για επούλωση και ανανέωση που φέρνει η αυγή του νέου έτους, καθώς και τα "κρακς" στα παγωμένα τοπία του χειμώνα, μέσα από τα οποία αναπνέουν η έμπνευση, η ζωή και η δημιουργία μέχρι να ξανάρθει η άνοιξη.

bombay_δελτιο

Κάθε συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara περιέχει μία φιάλη Bombay Sapphire premium gin 700ml κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Vassia Kostara limited collections (σε περιορισμένα τεμάχια). Το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα φέτος στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά.

Αφοσιωμένη και δημιουργική, με μεταπτυχιακό από το London School of Economics, η Βάσια Κωσταρά αποφάσισε στα 28 της χρόνια να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με σκοπό να συνδυάσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο με τις επιχειρήσεις. Για κάθε συλλογή αντλεί έμπνευση από το πάθος της για τα ταξίδια, κι έτσι από αυτές τις εμπειρίες δημιουργεί τα δικά της μοτίβα. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Βάσια διασφαλίζει ότι κάθε συλλογή έχει τη θηλυκότητα στο επίκεντρο, καθώς στόχος της είναι οι γυναίκες να αισθάνονται πάντα μοναδικές και δυνατές.

Το Bombay Sapphire είναι το London Dry Gin που δημιουργείται με την μέθοδο "έκχυσης ατμού" (vapour infusion). Με ένα μοναδικά ντελικάτο αρωματικό προφίλ από 10 βότανα και μια σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης διαδικασίας απόσταξης που χρησιμοποιεί, το Bombay Sapphire premium gin έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, τους οποίους παροτρύνει να εμπνευστούν και να ξεκλειδώσουν κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης, δημιουργώντας με ελεύθερη τη φαντασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σημεία διάθεσης, μπορείτε να ανατρέξετε στο www.bombaysapphiregreece.gr και στo official IG account του Bombay Sapphire: https://www.instagram.com/bombaysapphiregin.gr/

Read Next

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

Περισσότερα από

Life

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.