ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι ψηφιακές οθόνες της Cabtivo είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία με εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ψηφιακές μας οθόνες να λειτουργούν και να παρέχουν εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας και τους διαφημιζόμενους"

cabtivo

Το νέο δίκτυο προβολής ψηφιακού περιεχομένου και διαφημίσεων της Cabtivo είναι πλέον πλήρως λειτουργικό μέσα σε αυτοκίνητα ταξί, με αρκετά ελληνικά media agencies και brands να δοκιμάζουν την καινοτόμα πλατφόρμα. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της "DOOH in-car διαφήμισης” στο επιβατικό κοινό.

Το ψηφιακό δίκτυο της Cabtivo στα συνεργαζόμενα ταξί της Αθήνας, προσφέρει περιεχόμενο, διαφημίσεις βίντεο, πληροφορίες, ψυχαγωγία και, σύντομα, ηλεκτρονική πληρωμή, παρέχοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες, ενώ παράλληλα παρέχουν στους ιδιοκτήτες ταξί μια νέα πηγή εσόδων.

Με προηγμένα εργαλεία στόχευσης, καινοτόμο λογισμικό και hardware, καθώς και τη δυνατότητα παράδοσης, διαδραστικών και geolocated μηνυμάτων, η Cabtivo αλλάζει τους κανόνες του out-of-home advertising, φέρνοντας τη διαφήμιση στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Οι ψηφιακές οθόνες της Cabtivo είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία με εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα

cabtivo_οθονες

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ψηφιακές μας οθόνες να λειτουργούν και να παρέχουν εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας και τους διαφημιζόμενους", δήλωσε ο Σολ Σαλτιέλ, συνιδρυτής της Cabtivo. "Η καινοτόμα μας πλατφόρμα προσφέρει έναν έξυπνο και συναρπαστικό τρόπο για να περάσουμε τα μηνύματα στο επιβατικό κοινό, παρέχοντας ταυτόχρονα μια όμορφη εμπειρία για αυτό. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το πλάνο ανάπτυξης με τους, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της digital in-car διαφήμισης στην Ελλάδα".

Για να μάθετε περισσότερα για το καινοτόμο ψηφιακό περιεχόμενο και δίκτυο διαφήμισης στα αυτοκίνητα της Cabtivo και πώς μπορεί να βοηθήσει η εταιρεία σας, επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Κασσαβέτη στο +306977203142 ή στείλτε email στο welisten@cabtivo.com">welisten@cabtivo.com.

Σχετικά με τη Cabtivo:

Η Cabtivo είναι ένας πάροχος λύσεων ψηφιακού περιεχομένου και διαφήμισης στα αυτοκίνητα. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία, data analytics και το καινοτόμο software & hardware,

η Cabtivo επιτρέπει στα brand να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τους επιβάτες και στα ταξί τη δημιουργία επιπλέον εσόδων. Με έμφαση στην παροχή μιας ομαλής και ευχάριστης εμπειρίας στο αυτοκίνητο, η Cabtivo επαναπροσδιορίζει τον τομέα της DOOH διαφήμισης στην Ελλάδα.

www.cabtivo.com

Read Next

20 Μαϊ 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το Athens Comedy Festival 2024: Έρχεται η... τετραήμερη γιορτή γέλιου

To μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας επιστρέφει σε 2 εβδομάδες με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και guests

18 Μαϊ 2024

Τι είναι ο παρβοϊός και ποια είναι τα συμπτώματα;

Ποια είναι τα συμπτώματα της "πέμπτης νόσου" που κόστισε τη ζωή ενός παιδιού 3,5 ετών.

Περισσότερα από

Life

17 Μαϊ 2024

Favela x Strofilia: Μία fashion συνεργασία για λεπτά γούστα

Μόδα και κρασί. Δυο αδιαμφισβήτητες απολαύσεις.

17 Μαϊ 2024

HUAWEI Pura 70 Pro: Ο βασιλιάς της φωτογραφίας έφτασε στην Ελλάδα

Και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone.

17 Μαϊ 2024

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας 2024

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας 2024 θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

17 Μαϊ 2024

Ανακάλυψε το δικό σου Hobby στις φετινές διακοπές

Mαθήματα μαγειρικής, τοξοβολία, αστροτουρισμός, πεζοπορία, καταδύσεις και ό,τι μπορείς να ονειρευτείς.

17 Μαϊ 2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

15 Μαϊ 2024

To Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top δίνει ώθηση στη γυναικεία ενδυνάμωση για 6η χρονιά

Η πρωτοβουλία-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών εμπλουτίζεται και επεκτείνεται.

14 Μαϊ 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024: Η Ακτή Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο γυμναστήριο

Στις 25 & 26 Μαΐου θα διεξαχθεί για ακόμα μια χρονιά το Athens Fitness Festival 2024.

12 Μαϊ 2024

7 διάσημα ψυχολογικά πειράματα που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Πολλά διάσημα πειράματα που αναλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά έχουν επηρεάσει την κατανόηση της ψυχολογίας. Για ορισμένα δεν είναι δυνατή η επανάληψή τους σήμερα λόγω παραβιάσεων των ηθικών ορίων. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.

12 Μαϊ 2024

"Rays of Infinity" | Ένα ταξίδι από τον ήχο στο φως

Η PanArmonia επιστρέφει στο θέατρο "Άλσος" και παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ "Rays of Infinity", μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό της.

11 Μαϊ 2024

Πότε ξεκινά το σεξ σε νέα σχέση; Η απάντηση της ειδικού θα σε εκπλήξει

Νομίζεις ότι ο κανόνας "όχι σεξ πριν το τρίτο ραντεβού" αρκεί; Καλύτερα να το παρατείνεις στους... έξι μήνες, ή και παραπάνω.