ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Easter Shopping | O καλύτερος προορισμός για το Πάσχα είναι το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Έως τις 22 Απριλίου, το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens γιορτάζει το Πάσχα!

εκπτωτικο

Ανακαλύψτε μοναδικά πασχαλινά δώρα έως -70% πιο φθηνά, αποκτήστε δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό με κάθε αγορά αξίας 50€ στα συνεργαζόμενα καταστήματα και διασκεδάστε με μοναδικές δραστηριότητες για παιδιά.

Από τις 7 Απριλίου, οι μικροί επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο ολοκληρωμένη LEGO® εμπειρία, στο νέο LEGO® POP UP STORE, στον 1ο όροφο: Ατελείωτο παιχνίδι με τουβλάκια LEGO® στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα LEGO®, δημιουργικές κατασκευές με τα αγαπημένα τουβλάκια LEGO® DUPLO®, μοναδικές δημιουργίες στο LEGO® Graffiti Wall και πολλές φωτογραφίες με αγαπημένους LEGO® ήρωες.

Easter Shopping | O καλύτερος προορισμός για το Πάσχα είναι το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Φυσικά, δεν θα λείπουν οι μπαλονοκατασκευές και το face painting που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια. Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού και συνδυάστε πασχαλινό shopping με διασκέδαση και ένα διάλειμμα σε ένα από τα 8 εστιατόρια και καφέ.

Μόλις 10 λεπτά μέσω Αττικής Οδού, το εκπτωτικό χωριό είναι ο απόλυτος shopping προορισμός για όλους, με πάνω από 100 designer brands για να ανακαλύψετε μοναδικές ανοιξιάτικες επιλογές για όλη την οικογένεια.

Read Next

19 Ιαν 2026

8 συνήθειες καθαριότητας που τελικά κάνουν το σπίτι πιο βρώμικο - Mήπως τις έχεις κι εσύ;

Δες πώς να κάνεις έξυπνα τις δουλειές σου και πάνω απ' όλα καθαρά!

19 Ιαν 2026

Ένας μήνας χωρίς κρέας: Γιατί να δοκιμάσεις το 30-day plant-powered challenge;

Θέλεις να νιώσεις πιο ανάλαφρη, πιο καθαρή, με περισσότερη ενέργεια; Ένας μήνας φυτικής διατροφής είναι το πιο απλό challenge που μπορείς να δοκιμάσεις. Xωρίς στερήσεις, χωρίς πίεση, με μόνο στόχο να προσθέσεις περισσότερη ζωντάνια στο σώμα σου!

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.