ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάνε αυτές τις αλλαγές το 2023 και νιώσε την αλλαγή

Νέα χρονιά, νέα "dos" για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου.

pulze

Πώς μπορεί να ξεκινήσει ωραία η νέα σεζόν, aka η περίοδος ανασυγκρότησης που όλες βιώνουμε μετά τα Χριστούγεννα; Mε μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο που ιεραρχούμε τις προτεραιότητές μας, αλλά και στο πώς χειριζόμαστε την εικόνα μας. Μικρές προσθήκες στο στυλ μας, μία αλλαγή στα μαλλιά μας και περισσότερος, και πιο ποιοτικός, ελεύθερος χρόνος, συντελούν στην αλλαγή που όλες αποζητάμε το 2023. Σε μία ουσιαστική αλλαγή που θα οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα ζωής και θα φέρει μαζί της μία δόση ελευθερίας.

Αν πρέπει να φτιάξουμε, λοιπόν, μία λίστα με τα "dos" της νέας χρονιάς, πρώτο θα είναι ένα νέo hair cut. Το "oval layer" ή αλλιώς το φιλαριστό οβάλ τρεντάρει στο TikTok και αναμένεται να είναι ανάμεσα στα top κουρέματα του 2023. Στην ουσία, πρόκειται για ένα ασύμμετρο φιλάρισμα σε οβάλ σχήμα, όπου τα μαλλιά στρέφονται προς τα μέσα. Είναι ιδανικό για μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, ενώ μπορεί πραγματικά να απογειωθεί και να αναδειχθεί καλύτερα συνδυαστικά με φράντζα. Δοκίμασέ το αν δεν θες να κάνεις μία extreme αλλαγή, αλλά νιώθεις πως ήρθε και η ώρα να "παίξεις με τα μαλλιά σου".

Δεύτερο σε αυτήν την "ανανεωτική" λίστα, είναι να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα νέο dress trend που κολακεύει τον σωματότυπό σου, όπως το "flat tummy dress". Μιλάμε για το υπέροχο πράσινο φόρεμα από την SS23 συλλογή του οίκου Victoria Beckham, που το είδαμε για πρώτη φορά στο catwalk από την Bella Hadid. Το συγκεκριμένο item έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις και δεν άργησε να δημιουργήσει μια νέα τάση, λόγω του πανέξυπνου πατρόν του που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα ιδανικά και δείχνει πιο λεπτή την περιοχή της κοιλιάς, εξισορροπώντας τον όγκο στο πάνω με το κάτω μέρος του σώματος.

Τρίτο στα resolutions για το 2023 μπαίνει το να βλέπουμε την πιο "ανέφελη" και "εύπεπτη" σειρά στον κόσμο χωρίς ενοχές. Δεν χρειάζεται ο ελεύθερος χρόνος μας να είναι πάντα επιμορφωτικός, αλλά καμιά φορά αρκεί να είναι διασκεδαστικός και να μας γεμίζει χαρούμενα συναισθήματα. Γι’ αυτό, φέτος, ας καταναλώσουμε όση "Emily in Paris" μπορούμε να αντέξουμε χωρίς τύψεις.

Τέταρτο στη λίστα μας και απευθύνεται στους ενήλικες καταναλωτές, είναι το νέο PULZE 2.0. Mιλάμε για τη νέα συσκευή, που φέρνει την αλλαγή στην απόλαυση. Βγαίνει σε τρεις νέες αποχρώσεις: Rich Copper, Midnight Mocha, Deep Teal και διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης: Standard για πιο έντονη και Eco για πιο διακριτική εμπειρία. Το πιο σημαντικό; Με μία μόνο φόρτιση προσφέρει πάνω από 25 συνεχόμενες χρήσεις, όπου καθεμία διαρκεί 5 λεπτά χωρίς μέτρημα εισπνοών, ομοιόμορφα από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Kαι όλα αυτά με την μικρότερη* όλα σε μια συσκευή PULZE 2.0.

Last but not least: Μαζί με τη συσκευή PULZE 2.0 γνώρισε και τις ράβδους iD που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μία απολαυστική και αυθεντική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά. Πρόκειται για χαρμάνια υψηλής ποιότητας, από τους δημιουργούς της Davidoff. Eπίλεξε τη γεύση που σου ταιριάζει από μία πλούσια γκάμα Καπνικών (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow), Δροσιστικών (Ice, Polar) και Φρουτένιων γεύσεων (Watermelon, Berry) και δώσε ένα twist απόλαυσης στην κάθε σου ημέρα.

Το 2023 είναι η χρονιά που επιτέλους θα πάρουμε την απόφαση να κάνουμε όλες εκείνες τις αλλαγές που χρειάζονται για να γίνει καλύτερη η κάθε μας στιγμή. Το 2023 είναι η χρονιά μας!

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023

Κάνε αυτές τις αλλαγές το 2023 και νιώσε την αλλαγή

Read Next

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

Περισσότερα από

Life

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.