ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Fissler Χύτρες Ταχύτητας: Μας άλλαξαν τη ζωή και την καθημερινότητα

Μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε χρόνο και ενέργεια, ενώ διατηρούν τα ωφέλιμα συστατικά των υλικών.

φισλερ

Η θριαμβευτική πορεία για τις χύτρες ταχύτητας της Fissler Made in Germany ξεκίνησε το 1953. Εκείνη τη χρονιά, η Fissler εφηύρε την πρώτη πολυεπίπεδη βαλβίδα μαγειρέματος – καθιστώντας τις χύτρες ταχύτητας ασφαλείς για κάθε νοικοκυριό. Από εκείνη τη μέρα και μετά, η χύτρα ταχύτητας Vitavit® Premium αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε κουζίνας σε όλο τον κόσμο. Πολυάριθμες πατέντες και βραβεία άνοιξαν τον δρόμο για το εμβληματικό αυτό σκεύος -και δικαιολογημένα.

"Δεν κατασκευάσαμε απλά χύτρες ταχύτητας. Τις… εξημερώσαμε! Είναι στο DNA μας, γι’ αυτό και έχουμε κατακτήσει την κορυφή. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με βιώσιμο τρόπο από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, σε ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 90%, στο εργοστάσιό μας στη Ρηνανία. Κανένα άλλο προϊόν δεν ενσαρκώνει την έννοια "εκτίμηση" όσο οι δικές μας χύτρες ταχύτητας. Εκτίμηση για εκείνους που μαγειρεύουν, για τα υλικά και για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Χάρη στις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματά της, η Vitavit® Premium ταιριάζει απόλυτα στις διατροφικές τάσεις της εποχής και στον σύγχρονο τρόπο ζωής".– Sebastian Hahn, Global Head of Brand & Digital Marketing.

Εξοικονομεί χρόνο για να απολαύσετε όλα όσα αξίζουν

Το μαγείρεμα με τη Vitavit® Premium μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος έως και 70%. Αρχικά, τα υλικά και οι γεύσεις σφραγίζονται ερμητικά. Μετά το ασφαλές κλείσιμο, η πίεση αυξάνεται και ο χρόνος μαγειρέματος ξεκινά.

Λόγω της πίεσης μέσα στη Vitavit® Premium, το σημείο βρασμού των υγρών αυξάνεται από 110 °C έως και 116 °C. Αυτή η αύξηση θερμοκρασίας μειώνει πάνω από το μισό τον χρόνο μαγειρέματος, σε σχέση με τις συμβατικές κατσαρόλες. Ευκαιρία να απολαύσετε τον πολύτιμο χρόνο που εξοικονομείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

100% γεύση με έως και 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας

Οι χύτρες ταχύτητας Fissler κάνουν καλό σε εσάς, στα υλικά και το περιβάλλον. Η Vitavit® Premium μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 50%, τον χρόνο μαγειρέματος έως και 70%, αλλά και το ενεργειακό σας αποτύπωμα. Όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο μαγειρέματος, διατηρούν όλη τους την ένταση σε μέτρια θερμοκρασία, ενώ είναι οι μόνες που διαθέτουν την ενεργειακά αποδοτική βάση CookStar® "Made in Germany", για βέλτιστη διατήρηση, απορρόφηση και κατανομή της θερμότητας. Χρησιμοποιώντας το ειδικό καλάθι, μπορείτε να μαγειρέψετε διαφορετικά υλικά, ταυτόχρονα, σε πολλαπλά επίπεδα.

Διατηρεί την ποιότητα των συστατικών

Η μικρή ποσότητα υγρών και το υψηλό σημείο βρασμού διασφαλίζουν ότι ο ατμός εξαλείφει το οξυγόνο μέσα στη χύτρα ταχύτητας. Όταν ξεκινά ο χρόνος μαγειρέματος δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου οξυγόνο στη χύτρα, διασφαλίζοντας τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικών των υλικών. Η γρήγορη μέθοδος μαγειρέματος ταιριάζει ιδιαίτερα σε πιάτα με ευαίσθητα θρεπτικά συστατικά, καθώς μαγειρεύονται πιο ήπια, σε σχέση με τις συμβατικές κατσαρόλες που καλύπτουν το φαγητό με νερό. Για παράδειγμα, η πολύτιμη βιταμίνη C διατηρείται έως και 90% σε μία Vitavit® Premium. Με αυτόν τον τρόπο, τα συστατικά, όχι μόνο διατηρούν τις θρεπτικές τους αξίες και τη γεύση τους, αλλά και το φυσικό τους χρώμα. Μια διαφορά που όχι μόνο μπορείς να γευτείς, αλλά και να δεις.

Μια εμβληματική χύτρα ταχύτητας, ασφαλής από το 1953 -κατασκευασμένη με βιώσιμο τρόπο στη Γερμανία

Η Vitavit® Premium δεν κατασκευάζεται απλά με βιώσιμο τρόπο στη Γερμανία με σκοπό να εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και βιταμίνες. Έχει δημιουργηθεί επίσης, για πολύ εύκολη και ασφαλή χρήση. Διαθέτει τέσσερις ρυθμίσεις μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ατμού χωρίς πίεση, βαλβίδα μαγειρέματος με χρωματικό δείκτη ελέγχου και επιφάνεια Novogrill® για τηγάνισμα και ψήσιμο σαν σε γκριλ. Όλες οι χύτρες ταχύτητας Vitavit® της Fissler διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ένδειξη κλειδώματος, έλεγχο στάθμης πλήρωσης υγρών και σύστημα τριπλής ασφάλειας.

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.