ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν διαλέξω ψυγείο ντουλάπα

Εργονομικός σχεδιασμός, μεγάλη χωρητικότητα - ένα ψυγείο ντουλάπα είναι πάντα μια καλή επιλογή, αλλά τι χρειάζεται να ξέρεις πριν επιλέξεις;

LG LG

Η αναζήτηση για "ψυγείο ντουλάπα" στην Google έχει 107.000 αποτελέσματα - εγώ διάβασα ίσως τις 7.000 από αυτά. Μετά από ατελείωτες ώρες μαθαίνοντας για smart τεχνολογίες ψύξης και cooling, και πολλές επισκέψεις σε καταστήματα για να βρω το τέλειο ψυγείο ντουλάπα, μπορώ να σου πω αυτά που θα ήθελα να γνωρίζω πριν καταλήξω.

Αρχικά, γιατί ψυγείο ντουλάπα;

Αυτή είναι μια απόφαση που αφορά την οικογένεια. Αν έχεις ωστόσο το χώρο να το τοποθετήσεις και προφανώς την ανάγκη για ένα ψυγείο με μεγάλη χωρητικότητα, το ψυγείο ντουλάπα είναι ένας... πολύ εντυπωσιακός και πρακτικός μονόδρομος.

Ντουλάπα με στυλ για... κάθε στυλ

Ποιo να επιλέξεις. Εδώ τα πράγματα ίσως να δυσκολέψουν αν δεν έχεις γνώση στο θέμα. Οριζόντια διάταξη, κάθετη, combo, με Instaview ή χωρίς, slim ή όχι. H δική μου αναζήτηση με οδήγησε στην LG, μια εταιρία με μεγάλη γκάμα στα ψυγεία ντουλάπα και με εξαιρετικό σχεδιασμό. Αυτές είναι οι βασικές κατηγορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις:

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης

Συντήρηση και ψύξη στο maximum με αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Τα ψυγεία-ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος.

Τα ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης

Μια κλασική επιλογή με διαχρονικό design: Διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα για να τοποθετείς και να αποθηκεύεις, όλα όσα χρειάζεσαι. Η συντήρηση είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και η ψύξη κάθετη στο δεξί μέρος.

Τα ψυγεία ντουλάπες Combo

Πρόκειται για το νέο πρωτοποριακό λανσάρισμα στην ψύξη από την LG: Η νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες συνδυάζονται μεταξύ τους και αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση λειτουργικότητας και κομψότητας. Τα μοντέλα συντήρησης σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα κατάψυξης ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους. Η μοναδική σχεδίασή τους παραπέμπει σε εντοιχισμένη εμφάνιση, φέρνοντας κομψότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα.

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης Slim

Κι αν σε προβληματίζει ο χώρος που χρειάζεται ένα ψυγείο ντουλάπα, υπάρχει και η slim επιλογή. Οι Slim ντουλάπες - ψυγεία έχουν μικρότερο πλάτος, για να μπορούν να τοποθετηθούν σε πιο περιορισμένους χώρους.

Και βέβαια τα ψυγεία ντουλάπες με InstaView™

Απλώς χτύπησε δύο φορές επάνω στο γυάλινο πάνελ για να φωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό χωρίς καμία απώλεια ψύξης. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

4 λόγοι που τα προηγμένα συστήματα ψύξης της LG είναι η καλύτερη επιλογή

Εξαιρετικό design, μεγάλη χωρητικότητα, αλλά και πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός ψυγείου ντουλάπα LG.

  • Η τεχνολογία LinearCooling™, "σφραγίζει" τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και εξασφαλίζει φρεσκάδα στα τρόφιμα.

  • Η τεχνολογία DoorCooling+™ προσφέρει ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη για μεγαλύτερη φρεσκάδα. Τα ποτά είναι πιο κρύα και τα τρόφιμα παραμένουν πιο φρέσκα.

  • Η τεχνολογία ThinQ επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση, ενώ λαμβάνεις ειδοποιήσεις, αν, για παράδειγμα, έχεις ξεχάσει την πόρτα του ψυγείου ανοικτή.

Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα πιο "δημοφιλή" δωμάτια του σπιτιού, αφού εδώ περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι. Γιατί λοιπόν να κάνεις συμβιβασμούς τόσο στο design όσο και στην απόδοση των συσκευών που θα επιλέξεις;

#ADVERTORIAL

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.