ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Medical Beauty Awards: Τρία βραβεία για τον όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία "Best Fillers Treatment" για την αναίμακτη ρινοπλαστική και το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Best Derma Clinic Chain / Franchise Brand", απέσπασε η εξειδικευμένη Δερματολογική κλινική Cosmetic Derma Medicine, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards.

Για πολλοστή φορά, η Cosmetic Derma Medicine κατακτά τόσο σημαντικές διακρίσεις στα εν λόγω βραβεία, και ειδικότερα στη κατηγορία "Best Fillers Treatment" αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο της εταιρίας στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα στην Αναίμακτη Ρινοπλαστική σ’ ένα δίκτυο 14 κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Medical Beauty Awards: Τρία βραβεία για τον όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία "Best Fillers Treatment" για την καλύτερη ενέσιμη θεραπεία, καθώς και το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία "Best Derma Clinic Chain / Franchise Brand" παρέλαβε η κ. Λεωνή Καββαδία, Clinic Manager της Cosmetic Derma Medicine, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον θεσμό Medical Beauty Awards 2022 βραβεύτηκαν και ακόμα δύο εξειδικευμένες κλινικές του ομίλου.

Το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία "Best Dental Cosmetic Clinic Brand" απέσπασε η εξειδικευμένη Οδοντιατρική Κλινική Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης & Εμφυτευμάτων Advanced Implant Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε ο εμφυτευματολόγος Δρ. Νικόλαος Ράπτης, Επικεφαλής του προσθετικού τμήματος της, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

ραπτης

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία "Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand" απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γρηγόρης Τζώτζης, Performance Manager του Cosmetic Derma Medicine Group.

βεκρησ

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Advanced Hair Clinics διεθνώς γνωστή για τις θεραπείες τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών κατακτά μία τόσο σημαντική διάκριση στα εν λόγω βραβεία, και ειδικότερα στη κατηγορία "Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand" αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο της εταιρίας στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών σ’ ένα δίκτυο 14 κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και γραφείων αντιπροσώπευσης σε άλλες χώρες τις Δυτικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

τζορτζης

O κ. Γρηγόρης Τζώτζης δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου "Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι που η μακροχρόνια προσπάθεια μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αναγνωρίζεται. Αναγνωρίζεται τόσο από τους συνεργάτες αλλά πρωτίστως από τους πελάτες μας που προτιμούν την Advanced Hair Clinic, προερχόμενοι από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό”.

Read Next

01 Δεκ 2022

She said - Κάποια μίλησε | To βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία κυκλοφορεί στα ελληνικά

Από τις βραβευμένες με Πούλιτζερ δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από τον Harvey Weinstein.

Περισσότερα από

Life

30 Νοε 2022

Κάνε αυτές τις αλλαγές στη διατροφή σου για να χάσεις 2 κιλά ως τα Χριστούγεννα

Χωρίς να ακολουθήσεις συγκεκειμένη δίαιτα και χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα (ούτε το γλυκό).

30 Νοε 2022

To The Lost Explorer mezcal είναι έρωτας με την πρώτη γουλιά

O Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez μας συστήνει τρεις διαφορετικές ετικέτες mezcal που ενισχύουν την αγάπη μας για την αγαύη.

29 Νοε 2022

"Αλλάζουμε μυαλά. Όχι ρούχα"

Η έρευνα "Ντύσιμο και βία κατά των γυναικών" ανοίγει θέματα που δυστυχώς δεν συζητάμε αρκετά και αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο του πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΗ ενεργώ.

28 Νοε 2022

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ζωντανό, υπαίθριο Μουσείο, γεμάτο έργα Τέχνης!

Αγάλματα, γλυπτά, συνθέσεις και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας προσφέρει η παραλία της Θεσσαλονίκης στους περιπατητές.

27 Νοε 2022

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Στο Metaverse μπορείς!

Πώς το Metaverse εξασφαλίζει την αθανασία μέσα από άβαταρ, ψηφιακές ταριχεύσεις και μνήματα με QR Code.

27 Νοε 2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Μουσική, Θέατρο, Εργαστήρια, Φωτιστικές Εγκαταστάσεις, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο

26 Νοε 2022

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

26 Νοε 2022

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.