ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει: Η Νο1 πλατφόρμα ενδυνάμωσης στην Ελλάδα θα γίνει ο σύμμαχός μας

Κορυφαίες life & health coaches δημιούργησαν την Νο1 πλατφόρμα ενδυνάμωσης & wellbeing στην Ελλάδα και μας δείχνουν το δρόμο για μια πιο χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή σε κάθε τομέα.

nama

Τι κάνω λάθος; Πώς θα γίνω καλύτερα; Πώς θα περνάω καλύτερα; Πώς θα αντιμετωπίσω τις δυσκολίες; Γιατί νιώθω συνέχεια ότι χάνω τον έλεγχο και δεν μένω σταθερός/ή σε αυτό που θέλω στη ζωή μου; Πώς θα αποφύγω το burnout; Πώς θα χτίσω δυνατές σχέσεις; Πώς θα απογειώσω την καριέρα μου;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που περνάνε συχνά από το μυαλό πολλών ανθρώπων. Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, με συχνές αλλαγές και με τις ισορροπίες του συνεχώς να κλονίζονται, είναι λογικό να νιώθουμε μπερδεμένοι, στρεσαρισμένοι, πιεσμένοι και μόνοι. Με όλες τις καθημερινές μας υποχρεώσεις να αυξάνονται, αυτά τα συναισθήματα της πίεσης, της ανεπάρκειας και της ανασφάλειας είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Αντιθέτως, συσσωρεύονται και το βάρος που νιώθουμε μεγαλώνει. Αυτή η κατάσταση πολλές φορές μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θα θέλαμε, να χάνουμε τους στόχους μας, να ξεχνάμε τον εαυτό μας, να νευριάζουμε παρόλο που προσπαθούσαμε να μην επηρεαζόμαστε, να δημιουργούμε ή να βιώνουμε εντάσεις στη δουλειά μας, και γενικότερα να μην διαχειριζόμαστε σωστά δύσκολες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα; Επιβαρυμένη ψυχική υγεία και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Η ζωή έχει γίνει -δεδομένα- πιο περίπλοκη. Και η καλύτερη λύση είναι να επενδύσουμε σε εμάς, να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας, να στοχεύσουμε στην προσωπική μας εξέλιξη, την αυτοπεποίθηση και την ψυχική ηρεμία. Γιατί ο εαυτός μας είναι η αρχή για να βελτιώσουμε κάθε τομέα της ζωής μας.

Βιβλία τόσο με τα λεγόμενα Αρχαίων φιλοσόφων που ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για την αυτοβελτίωση ως βασικό συστατικού του "ευ ζην”, όσο και σύγχρονων συγγραφέων, ψυχολόγων και life coaches σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν να κάνουμε μια αρχή. Όμως -όπως σε πολλές περιπτώσεις- χρειαζόμαστε μια μικρή ώθηση, την κατάλληλη καθοδήγηση και λίγη υποστήριξη από ανθρώπους που ξέρουν, από ειδικούς, για να βάλουμε σε εφαρμογή τη γνώση και να καταφέρουμε πραγματικά να κάνουμε τη ζωή μας πιο αρμονική και ευτυχισμένη.

Αναζητώντας λοιπόν, πώς θα καταφέρουμε να μπούμε στον δρόμο για μια καλύτερη, πιο δυνατή, χαρούμενη και παραγωγική εκδοχή του εαυτού μας σε κάθε επίπεδο, ανακαλύψαμε την πρώτη online πλατφόρμα wellbeing coaching στην Ελλάδα, το Nama Tribe. Το Nama Tribe δημιουργήθηκε από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και την Μαλού Λαρσινού. Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι μια από τους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Με αμέτρητες ώρες coaching, τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να επιτύχουν την προσωπική τους ανάπτυξη. Άλλωστε δεν χαρακτηρίζεται άδικα "η γκουρού της ευτυχίας”. Οι γνώσεις και η πολύχρονη εμπειρία της ενώθηκαν με εκείνες της ​​Μαλού Λαρσινού, μία διακεκριμένη & πιστοποιημένη health and wellness coach, που έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο να ζήσει πιο ισορροπημένα.

Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει: Η Νο1 πλατφόρμα ενδυνάμωσης στην Ελλάδα θα γίνει ο σύμμαχός μας

Γίνε μέλος του Nama Tribe εδώ

Νάμα σημαίνει το νερό που αναβλύζει από πηγή και κυλά και μεταφορικά αναφέρεται σε οτιδήποτε εμπνέει και αναζωογονεί. Μέσα σε αυτή τη λέξη και τα νοήματά της κρύβεται και ο σκοπός των δύο ιδρυτριών της Nama Tribe, αφού στοχεύουν να κάνουν τη ζωή μας να κυλά αβίαστα και να ξεπερνά εμπόδια, όπως το τρεχούμενο νερό και να μας μεταφέρουν μια αναζωογονητική δύναμη.

Το Nama Tribe σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να φέρει σταδιακά μόνιμα θετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας, ξεκινώντας από τη σχέση με τον εαυτό μας. Στη συνεχεία "δουλεύεται” η σχέση με τους άλλους, η διατήρηση της υγείας και η ευεξία, η επαγγελματική εξέλιξη και η πνευματικότητα.

Μόλις γίνεις μέλος του Nama Tribe, ξεκλειδώνει μπροστά σου ένας εντελώς νέος κόσμος. Κάθε εβδομάδα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης live online σεμιναρίων από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και την Μαλού Λαρσινού, τα οποία εν συνεχεία αποθηκεύονται, ώστε όποιος δεν καταφέρει να τα παρακολουθήσει εκείνη τη στιγμή να έχει τη δυνατότητα να τα δει όποτε μπορέσει. Κάθε σεμινάριο "ολοκληρώνεται” με ένα φύλλο εργασίας, με το οποίο κατανοείς στην πράξη τις γνώσεις που λαμβάνεις και να τις εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου. Επίσης προσφέρονται πολύωρες εκπαιδεύσεις, αλλά και masterclasses, που εξετάζουν σε βάθος διάφορα θέματα. Θα βρείτε ακόμα εξατομικευμένα "μονοπάτια coaching”, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει τον δικό του δρόμο και να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα οτιδήποτε τον απασχολεί.

nansy

Γίνε μέλος του Nama Tribe εδώ

Παράλληλα με όλα αυτά, μπαίνοντας στο Nama Tribe, γίνεσαι μέρος μιας "φυλής” -όπως συνηθίζουν να λένε η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου και η Μαλού Λαρσινού- μιας κοινότητας δηλαδή, που μοιράζεται ένα κοινό: τη θέληση για καλύτερη ζωή. Πέρα από τις online συζητήσεις, κατά διαστήματα διοργανώνονται διάφορες ενέργειες, όπως namaRun, namaWalk, namaDrinks, namaExplore, φέρνοντας κοντά την ομάδα του Nama Tribe, ενώ υπάρχει και Book & Movie Club, στο οποίο κάθε μήνα η Νάνσυ και η Μαλού προτείνουν ένα βιβλίο ή μια ταινία που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής μας.

Απόδειξη της αποτελεσματικότητας της δράσης του Nama Tribe αποτελεί μια πιλοτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2021 σε 260 άτομα. Συγκεκριμένα, με μισή ώρα την εβδομάδα παρακολούθησης των σεμιναρίων για ένα διάστημα 6 μηνών:

*Το 75% μείωσε το καθημερινό του στρες

*Το 67% αύξησε την αυτοεκτίμησή του

* Το 88% έγινε πιο αισιόδοξο

* Το 70% μείωσε το αίσθημα της μοναξιάς

* Το 78% ενίσχυσε την αυτοδιαχείριση & την αποτελεσματική επίλυση κρίσεων

* Το 68% βελτίωσε τις οικογενειακές του σχέσεις & την επιλογή συντρόφου

* Το 65% μείωσε την εμφάνιση ψυχοσωματικών προβλημάτων

* Το 57% ζει με περισσότερο νόημα

Μέλη του Nama Tribe είπαν:

"Χρειαζόμουν κάποια καθοδήγηση για το πώς να έχω μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή ζωή. Μέσα στους 3 μήνες στο tribe έχασα 5 κιλά και μου έφυγε το πρήξιμο! Έμαθα να ακούω το σώμα μου, οι προπονήσεις μου έγιναν καλύτερες και πιο έντονες. Νιώθω σαν να έχω βρει τι μου ταιριάζει και είμαι πιο ευτυχισμένη με τη συνολική μου εμφάνιση. Επιτέλους απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Η παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων μου έδωσε τα εργαλεία να πάρω αποφάσεις και ‘σπρώξω’ τον εαυτό μου. Η στήριξη από τα υπόλοιπα μέλη ήταν τεράστια, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς το tribe!”, Ναταλία Τ., 28 ετών, Πάτρα.

"Ο τρόπος που έβλεπα την ζωή όταν έγινα μέλος του tribe ήταν γεμάτος φόβο, άγχος, και υπερβολική σκέψη – δεν έτρωγα σωστά, δεν κοιμόμουν. Μετά από έναν χρόνο συνδρομής, έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σκέφτομαι, παρατηρώ τους γύρους μου και δρω. Απέκτησα συνήθειες και γνώσεις που με βοήθησαν να έρθω σε επαφή με το σώμα μου και νιώσω ευεξία. Κατάφερα να ξεπεράσω όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που κάποτε φάνταζε αδύνατο. Το tribe είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.” Μαρία Ε, 29 ετών Κύπρος.

Πέρα από το Nama Tribe, η Δρ, Νάνσυ και η Μαλού δημιούργησαν και το Nama Health, κάτι μασώμενα -και πολύ γευστικά θα πούμε εμείς- ζελεδάκια με ασβαγκάντα, D3 και Β12, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν το έργο του Tribe. Αποτελούν το καλύτερο συμπλήρωμα για τη χαλάρωση και τη διαχείριση του στρες, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, της αύξησης της αντοχής, τη βελτίωση του ύπνου και της σεξουαλικής λειτουργίας και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Κατά διαστήματα διοργανώνουν και διάφορα εντατικά bootcamp, μεταξύ των οποίων είναι το business bootcamp που βοηθά στην επανεκκίνηση μιας επιχείρησης και το self confidence bootcamp που βοηθάει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, στα οποία μέσα σε λίγες εβδομάδες γίνεσαι πραγματικά "άλλος άνθρωπος”.

Σύνθημα του Nama Tribe είναι το "Καλύτερα Γίνεται”. Και όντως γίνεται να ζήσουμε καλύτερα, αρκεί να δράσουμε, να τολμήσουμε, να ακούσουμε, να μάθουμε, να έχουμε διάθεση να πάμε τη ζωή μας ένα βήμα παρακάτω.

Γίνε μέλος του Nama Tribe εδώ

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.