ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Pacman Santorini: Γκουρμέ γεύσεις, cocktails και μουσικά events με φόντο το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου

Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι στο Pacman Sunset Restaurant-Bar: Ραντεβού στον Παράδεισο!

Το απόλυτο μπλε του Αιγαίου ενώνεται με το φως του ουρανού των Κυκλάδων. Με ένα εξωτικό cocktail, περιμένεις να απολαύσεις το διασημότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου που υπάρχει μόνο στην Οία. Αυτή τη μικρή γεύση από τον Παράδεισο ζεις στο Pacman, το νέο χώρο που άνοιξε μέσα στο πολύ εντυπωσιακό Andronis Arcadia, το πεντάστερο ξενοδοχείο του Όμιλου Andronis στη Σαντορίνη.

Το Pacman είναι πολλά περισσότερα από ένα εστιατόριο με καλό φαγητό και ωραία ποτά. Είναι το ραντεβού σου με το όνειρο.

Η Grande Pool -μια πισίνα με εμβαδόν 1.115 τ.μ. -είναι το σημείο αναφοράς. Με φόντο το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού και στο background τα ολόλευκα κτίρια – κόσμημα του ξενοδοχείου Andronis Arcadia. Δίπλα σε αυτή τη μαγική πισίνα βρίσκεται το Pacman, που υπόσχεται αξέχαστες dining & drinking εμπειρίες, αλλά και ένα ανεπανάληπτο μουσικό line-up.!

Σε ένα alfresco setting που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, το Pacman αναδεικνύει τη γαστρονομική φιλοσοφία του μέσα από ένα μενού που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Κολυμάδη. Στο επίκεντρό της βρίσκονται μεσογειακές γεύσεις με αγνές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης στο Mediterranean Menu ενώ το εξίσου προσεγμένο Sushi Menu συνθέτει μια κάρτα-ωδή στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Παράλληλα, η γευστική εμπειρία στο Pacman ολοκληρώνεται με fine drinking επιλογές που

προβάλλουν "ζωηρές” γεύσεις και αρώματα μέσα από μια λίστα που επιμελείται ο Bar Manager του ομίλου Andronis, Δημήτρης Κοσαράς.

Η εμπειρία όμως που ονομάζεται Pacman γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή. Εδώ διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι!

Με fun διάθεση και καλεσμένους που αναμένεται να ξεσηκώσουν τις μέρες και νύχτες μας, το Pacman υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα μέσα από μια σειρά events μέχρι τον Σεπτέμβριο και ονόματα όπως, μεταξύ αλλων, o DJ Valeron, ο Jimmy Sax, οι Duo Violins και οι Volen Sentir να αυξάνουν την προσμονή.

"We believe in Sundays”

Οι Κυριακές στο Pacman είναι αφιερωμένες στο απόλυτο relax, δίπλα στην Grande Pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις και έντονη καλοκαιρινή διάθεση, με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή στις "Thirsty Pink Sundays”. Kάθε Κυριακή από τις 11:00 έως τις 19:00, ο χώρος μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να σαγηνεύσει τους επισκέπτες.

H καρδιά του Pacman χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής

Για όλο το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί δυνατά μουσικά events με διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής να μας οδηγούν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια μέσα από ανεπανάληπτα sets by the pool. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα λικνιζόμαστε στους ρυθμούς της house, afro, funk, electro και ethnic μουσικής. Για να πάρετε μια ιδέα για το πραγματικά ξεχωριστό line up, παραθέτουμε παρακάτω μια σύντομη λίστα:


Jimmy Sax | 26 Ιουλίου

DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου

Duo Violins | 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου

Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου

Sunset Rituals

Pacman

Kάθε απόγευμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος ένα ιδιαίτερο τελετουργικό λαμβάνει χώρα στην πισίνα του Pacman - ένας handpan player και μια γιόγκι "καλωσορίζουν" το ηλιοβασίλεμα με έναν πνευματικό και πραγματικά μοναδικό τρόπο ανάμεσα σε ξεχωριστούς ήχους και μυρωδιές. Το Sunset Ritual αποτελεί επίσης και μια μοναδική instagrammable στιγμή για κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου.


Για κρατήσεις Email: hostess@andronisarcadia.com - τηλ. (+30) 22860 71475

Read Next

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

Περισσότερα από

Life

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps