ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Pacman Sunset Restaurant Bar μας δίνει έναν καλό λόγο για απόδραση στην Σαντορίνη

Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι.

hhhh

To Pacman Sunset Restaurant-Bar στο εντυπωσιακό 5* ξενοδοχείο Andronis Arcadia στην Οία δίνει τον παλμό του φετινού καλοκαιριού συνθέτοντας τον πιο lifestyle προορισμό στη Σαντορίνη. Σε έναν χώρο boho αισθητικής τοποθετημένο μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande Pool του ξενοδοχείου και με το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού στο φόντο, υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια ιδιαίτερη casual dining & drinking εμπειρία και ένα ανεπανάληπτο μουσικό line-up.

Το Pacman Sunset Restaurant Bar μας δίνει έναν καλό λόγο για απόδραση στην Σαντορίνη

Με fun διάθεση και καλεσμένους που αναμένεται να ξεσηκώσουν τις μέρες και νύχτες μας, το Pacman υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα μέσα από μια σειρά events μέχρι τον Σεπτέμβριο και ονόματα όπως, μεταξύ αλλων, o DJ Valeron, ο Jimmy Sax, οι Duo Violins και οι Volen Sentir να αυξάνουν την προσμονή.

Ο Όμιλος Andronis έχει δημιουργήσει έναν νέο χώρο στο Pacman Sunset Bar Restaurant με μια νέα πισίνα 1.115 τ.μ.! Ο χώρος είναι θελκτικός για βουτιές στην πισίνα στο all day pool bar αλλά και για ποτά και cocktails μέχρι τη δύση του ήλιου! Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι!

DFSDF

Ένα γευστικό ταξίδι από τη Δύση στην Ανατολή

Σε ένα alfresco setting που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, το Pacman αναδεικνύει τη γαστρονομική φιλοσοφία του μέσα από ένα μενού που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Κολυμάδη. Στο επίκεντρό της βρίσκονται μεσογειακές γεύσεις με αγνές πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης στο Mediterranean Menu ενώ το εξίσου προσεγμένο Sushi Menu συνθέτει μια κάρτα-ωδή στους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Παράλληλα, η γευστική εμπειρία στο Pacman ολοκληρώνεται με fine drinking επιλογές που προβάλλουν "ζωηρές” γεύσεις και αρώματα μέσα από μια λίστα που επιμελείται ο Bar Manager του ομίλου Andronis, Δημήτρης Κοσαράς.

"We believe in Sundays”

Οι Κυριακές στο Pacman Sunset Restaurant-Bar είναι αφιερωμένες στην απόλυτη χαλάρωση δίπλα στην Grande Pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις και έντονη καλοκαιρινή διάθεση, με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή στις "Thirsty Pink Sundays”. Kάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 20:00, ο χώρος μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να σαγηνεύσει τους επισκέπτες.

FSFS


Μοναδικές βραδιές με τη μουσική να πρωταγωνιστεί

Oι εκπλήξεις όμως στο Pacman Sunset Restaurant-Bar συνεχίζονται με events που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους με ανεπανάληπτα sets by the pool, συστήνοντας μια απαράμιλλη εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο house και afro ρυθμοί, funk, electro και ethnic ακούσματα θα αποτυπώσουν μια ανεπανάληπτη μουσική μυσταγωγία.


Jimmy Sax | 23 Ιουνίου, 26 Ιουλίου

DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου

Duo Violins | 15 Iουνίου, 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου

Pambouk | 27 Iουνίου

Volen Sentir | 8 Ioυλίου

Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου


Θεματικά events για τους λάτρεις της καλής ζωής

Tα events στο Pacman ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Μαΐου με ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην άσκηση και ένα Cycling Bootcamp, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τη δυναμική άσκηση υπό τους ήχους soundtracks ταινιών, rock, house μουσικής και κομματιών από τα 80’s και τα 90’s, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους με λαχταριστά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

QQE

Το φετινό καλοκαίρι το Pacman Sunset Restaurant-Bar επανέρχεται δυναμικά με μια σειρά events και δραστηριοτήτων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μυήσουν τους επισκέπτες του σε μουσικές "περιπέτειες”, γευστικά ταξίδια και χαλαρές στιγμές με φόντο το σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης και το γήινο αρμονικό σκηνικό του Andronis Arcadia.

Info

Pacman Sunset

Andronis Arcadia

Οία Σαντορίνη

22860 71475

Read Next

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

Περισσότερα από

Life

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps