ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Η Nestlé συμβάλλει στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp!

Τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Τα λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης, φουρνίζονται για να αποκτήσουν την υπέροχη τραγανή υφή τους και στη συνέχεια καλύπτονται με μέλι. Τα HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες, αφού σε αυτές οφείλουν την υπέροχη μελένια γεύση τους!

Όμως, ο πληθυσμός των μελισσών μειώνεται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, λόγω σημαντικών απειλών όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη τροφής. Γι’ αυτό, τα HONEY CHEERIOS® συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν την δράση του The Bee Camp, του πρώτου οργανισμού στην Ελλάδα που ασχολείται με την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Όπως αναφέρουν και οι εκπρόσωποι του The Bee Camp: "Σκοπός της Οργάνωσης The Bee Camp είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα για την προστασία των μελισσών όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται και να προσκαλέσουμε τους πολίτες να αναλάβουν δράση. Αυτή η συνεργασία μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε προς τον σκοπό μας".

Συνεισφέροντας στο έργο του The Bee Camp, τα HONEY CHEERIOS®, συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία των μελισσών. Συγκεκριμένα, στηρίζουν τις δράσεις seed bombing του οργανισμού, μέσα από τις οποίες ενημερωνόμαστε για τη σημασία των μελισσών και δημιουργούμε seed bombs που έχουν σκοπό να πρασινίσουν τις γειτονιές μας. Τα seed bombs, ή αλλιώς σποροβόμβες είναι μικρές μπάλες από πηλό και χώμα που περιέχουν σπόρους μελισσοκομικών φυτών, την αγαπημένη τροφή των μελισσών. Παράλληλα διαδίδουμε το μήνυμα ότι ακόμη και οι μικρές καθημερινές πράξεις, που όλοι μπορούμε να κάνουμε, αρκούν για να βοηθήσουμε στην προστασία των μελισσών!

Αν θες κι εσύ να δεις με ποιους τρόπους μπορείς να βοηθήσεις, μπες στο thebeecamp.com και μάθε περισσότερα!

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.