Δεν γνωρίζει ηλικία η στιλιστική επιρροή των μελών της Βασιλικής οικογένειάς της Μεγάλης Βρετανίας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τον τελευταίο καιρό. Μετά την πρόσφατη καταναλωτική φρενίτιδα για το πράσινο παλτό του οίκου Sportmax που φόρεσε η Kate Middleton σε δημόσια εμφάνισή της τα Χριστούγεννα, σειρά έχει ο γιος της Πρίγκιπας George να σαρώσει τα sold out. Το μπλε καπιτονέ παλτό που φόρεσε ο μικρός γαλαζοαίματος στην πρώτη του ημέρα στο νηπιαγωγείο κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα σε λίγες μόνο ώρες από τα ράφια καθώς και από το online eshop του Βρετανικού πολυκαταστήματος John Lewis.

Φωτο: EPA

Για την ακρίβεια όχι μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και οποιαδήποτε παρεμφερή σχέδια είναι ήδη sold out μία μόνο ημέρα μετά την εμφάνισή του 2χρονου.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο μικρός πρίγκιπας προκαλεί καταναλωτική φρενίτιδα στις μαμάδες του Hνωμένου Bασιλείου και όχι μόνο αφού τόσο το πουλόβερ όσο και το κόκκινο σόρτς της ίδιας εταιρείας που φόρεσε στη βάπτιση της μικρής του αδερφής Charlottte έκανε το γύρο του κόσμου και τις πωλήσεις της John Lewis να χτυπάνε για ακόμη μία φορά κόκκινο.

Φωτο: EPA

 

Φωτο: EPA

 

Η πρώτη μέρα στο σχολείο του πατέρα του William συνοδευόμενος από την μητέρα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πατέρα του Πρίγκιπα Κάρολο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. 

 

TAGS