ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα πιο safe παιδικά καλλυντικά είναι βιολογικά και απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο

Αφιερωμένα στους λιλιπούτειους φίλους, κλείνοντας όλη την αγάπη και τη φροντίδα τους σε μοναδικά προϊόντα με εξαιρετικές special prices.

Τα πιο safe παιδικά καλλυντικά είναι βιολογικά και απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο

Τα βιολογικά καλλυντικά ANNE GEDDES γνωρίζουν καλύτερα από όλους, πως να δείχνουν τρυφερότητα στο απαλό δερματάκι του παιδιού σας. Tα αγνά καλλυντικά ANNE GEDDES ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, τις ανάγκες της μητέρας και του παιδιού! Γι΄ αυτούς τους λόγους ετοίμασαν 2 εξαιρετικά Gift Boxes αφιερωμένα στους λιλιπούτειους φίλους, κλείνοντας όλη την αγάπη και τη φροντίδα τους σε μοναδικά προϊόντα με εξαιρετικές special prices.

Τα πιο safe παιδικά καλλυντικά είναι βιολογικά και απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο
2 εξαιρετικά Gift Boxes αφιερωμένα στους λιλιπούτειους φίλους, κλείνοντας όλη την αγάπη και τη φροντίδα τους σε μοναδικά προϊόντα με εξαιρετικές special prices.

Το 1ο Gift Box αποτελείται από το Baby Bubble Bath & το Bio Protective Cream. Ένα βρεφικό αφρόλουτρο με βιολογική βρώμη και εκχυλίσματα χαμομηλιού είναι ό,τι καλύτερο για το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών. Σε συνδυασμό επίσης με την κρέμα αλλαγής πάνας με βιολογική καλέντουλα και βούτυρο καριτέ, θα σας κάνει να αποχαιρετήσετε μια για πάντα τους ερεθισμούς στο δέρμα του μωρού σας.

Το 1ο Gift Box αποτελείται από το Baby Bubble Bath & το Bio Protective Cream. Ένα βρεφικό αφρόλουτρο με βιολογική βρώμη και εκχυλίσματα χαμομηλιού είναι ό,τι καλύτερο για το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών.

Το 2ο Gift Box αποτελείται από το Delicate shampoo & Body Bath, σαμπουάν και αφρόλουτρο με βιολογική πρωτεΐνη ρυζιού μαζί με το Soothing Facial & Body Cream, την ενυδατική κρέμα προσώπου-σώματος με βιολογικό βούτυρο καριτέ, εμπλουτισμένη με αλόη για επιπλέον ενυδάτωση και προστασία. Είναι ιδανικό για καθημερινή υγιεινή και κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Γνωρίστε σήμερα τα Gift Boxes, που με αγάπη και τρυφερή φροντίδα δημιούργησαν τα Anne Geddes για εσάς και τα παιδιά σας. Θα ενθουσιαστείτε από τη μοναδικότητα της συσκευασίας, από την αγνότητα των καλλυντικών, από την οικονομία των τιμών.

Το 2ο Gift Box αποτελείται από το Delicate shampoo & Body Bath, σαμπουάν και αφρόλουτρο με βιολογική πρωτεΐνη ρυζιού μαζί με το Soothing Facial & Body Cream, την ενυδατική κρέμα προσώπου-σώματος με βιολογικό βούτυρο καριτέ, εμπλουτισμένη με αλόη για επιπλέον ενυδάτωση και προστασία.

Τα ANNE GEDDES είναι τριπλά πιστοποιημένα από τον CCPB (Ιταλικός συνεταιρισμός πιστοποίησης βιολογικών προιόντων), από τον οργανισμό NATRUE και είναι VEGAN OK. Δε χρησιμοποιούνται συνθετικά συστατικά, όπως παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες, βαζελίνη, SLS/SLES, parabens, PEG’s, φαινοξυαιθανόλη, γεννετικά τροποποιημένες ουσίες, συνθετικά αρώματα ή χρώματα, ενώ χρησιμοποιούνται σε υψηλή περιεκτικότητα φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο.

Τα προϊόντα ANNE GEDDES διατίθενται από την Pure Pharma, σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημεία πώλησης: https://pure-pharma.gr/simeia-polisis/

www.pure-pharma.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.