Έχοντας γυρίσει από την παραλία και το νησί με το τέλειο μαύρισμα, ο αγώνας για την αγορά των σχολικών είναι ίσως το τελευταίο που έχω στο μυαλό μου. Ο καιρός ζυγώνει όμως και εγώ ψάχνω λύσεις για να απλοποιήσω τη φετινή διαδικασία.

Ευτυχώς τα Public με καταλαβαίνουν και μου προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσω ότι χρειάζομαι από το κατάστημα αλλά και Online από το www.Public.gr και το http://www.public.gr/cat/sxolika/ για να βρω όλα όσα χρειάζομαι για όλες τις τάξεις, σε απίστευτες τιμές, εύκολα και γρήγορα.

Βλέπω ότι προσφέρουν τα σχολικά βιβλία κάθε τάξης έτοιμα σε πακέτο και ήδη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα και τρελαίνομαι!

Εχουν και τα σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών αλλά και εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ.) και για το πρόγραμμα I.B.

Στην τεχνολογία τα Public είναι ούτως ή άλλως διάσημα και τώρα που η αλλαγή του αρχαίου laptop είναι στο πρόγραμμα η ποικιλία σε laptops, desktops, tablets, σκληρούς δίσκους, εκτυπωτές, αναλώσιμα και αξεσουάρ με βοηθά να επιλέξω.

Κοιτάω παρακάτω στα είδη γραφικής ύλης και ανακαλύπτω απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Frozen, Barbie, Minions από €4,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους με τα νέα σχέδια της Eastpak καθώς και τα μοναδικά σακίδια της Lego!

Αναθαρώ γιατί ανακαλύπτω ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα Public μου δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξω μαζί τους το Σωματείο Ελίζα με την αγορά της ανθολογίας παραμυθιών με τίτλο “Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι”.

Ολα τα παραπάνω τα ανακάλυψα από την καρέκλα του υπολογιστή μου στο http://www.public.gr/cat/sxolika/ και ήρθαν σπίτι μου σε 48 ώρες.

Οσοι όμως θέλουν να ζήσουν και την εμπειρία της επίσκεψης ενός καταστήματος Public μαζί με τα παιδιά τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει οργανωθεί και ένα εντυπωσιακό Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public με τη συμμετοχή διασήμων, με διαγωνισμούς και με πολλές δραστηριότητες. Περισσότερα εδώ: http://blog.public.gr.

 

TAGS