Είναι ένα από τα διασημότερα παιδιά στον κόσμο, η μονάκριβη κόρη Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς δεν ζει ακριβώς αυτό που λέμε φυσιολογική παιδική ηλικία. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα ως κακομαθημένο παιδί, μια που οι φήμες έλεγαν ότι από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της και ήταν πάντα  αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά. Φορούσε τακούνια από τα 3 και στα 6 της χρόνια είχε ήδη το δικό της fashion blog.

Από τότε όμως έχει περάσει καιρός. Η 14χρονη σήμερα Σούρι μεγάλωσε και όπως φαίνεται η μαμά της προσπάθησε να την κρατήσει μακριά από το τοξικό περιβάλλον του Χόλιγουντ, τον δύσκολο χαρακτήρα του Τομ Κρουζ και την εμμονή του με την Σαϊεντολογία. Μόνιμος τόπος κατοικίας τους έγινε η Νέα Υόρκη όπου μαμά και κόρη ζουν εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναπτύξει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μία σχέση εξάρτησης, με την Κέιτι να μην αποχωρίζεται την Σούρι ούτε καν στα γυρίσματα των ταινιών της.

Μάλιστα η υπερπροστατευτική μαμά έχει θέσει πολύ αυστηρούς κανόνες που αφορούν την διαπαιδαγώγηση και τις καθημερινές συνήθειες της κόρης της. Πιο συγκεκριμένα η Σούρι δεν μπορεί να έχει φίλους που δεν έχουν περάσει από την έγκριση της μητέρας της. Για αυτό συχνά πηγαίνει σινεμά ή σε πάρκα διασκέδασης με την μητέρας της μιας και ο κύκλος της είναι πολύ περιορισμένος.

Σε μία προσπάθεια να την κρατήσει πάση θυσία μακριά από την υπερβολική ζωή του πατέρα της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να έχει πολλά με το παιδί του, η Κέιτι απαγορεύει να μιλούν σχετικά με τον Τομ Κρουζ στο σπίτι ενώ οι σχέσεις πατέρα κόρης είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Σε αυτό προστίθεται η απόσταση από οτιδήποτε αφορά την Σαϊεντολογία. Μάλιστα η μικρή πηγαίνει σε καθολικό σχολείο και απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με την Σαϊεντολόγους.

Μετά από χρόνια όπου λάμβανε κατ’ οίκον μαθήματα, η Σούρι ξεκίνησε να πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο στη Νέα Υόρκη, αλλά θα πρέπει να διατηρεί συνέχεια στα ίδια υψηλά επίπεδα την απόδοσή της και κατ’ επέκταση τους βαθμούς της. Επιπλέον, η Κέιτι έχει δημιουργήσει για την 14χρονη ένα πολύ πιο φυσιολογικό περιβάλλον όπου τα ψώνια για ρούχα γίνονται σε οικονομικά high street brands και όχι από πανάκριβους οίκους όπως συνήθιζε όταν ήταν μικρότερη.

Στα πλαίσια της καθολικής της ανατροφής, απαγορεύεται να χάνει την λειτουργία κάθε Πέμπτη στην οποία συμμετέχει με όλο το σχολείο- το οποίο είναι θηλέων. Η διάσημη ηθοποιός επιχειρώντας να φέρει στην καθημερινότητα της μικρής την αίσθηση κανονικότητας που της έλειψε στα πρώτα χρόνια της ζωή της, φροντίζει να υπάρχει μια συγκεκριμένη ρουτίνα στην καθημερινότητα τους, από την οποία δεν ξεφεύγουν.       

Τέλος, η Κέιτι ενθαρρύνει συνεχώς την κόρη της να λειτουργεί αλτρουιστικά και να βοηθάει όπου και όποτε μπορεί τους λιγότερο προνομιούχους. Μάλιστα, οι δυο του ταξίδεψαν πριν ένα χρόνο στην Ελλάδα για να επισκεφθούν το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια.

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθεί στην καθημερινότητάς της η Σούρι

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS