ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παππούδες, αυτοί οι σωτήρες: Ο άντρας που αγόρασε λεωφορείο για να πηγαίνει τα εγγόνια του σχολείο

«Θέλω ένα λεωφορείο για να πηγαίνω να παίρνω τα εγγόνια μου κάθε πρωί. Θα τραγουδάμε, θα μιλάμε και θα είναι κάτι αξέχαστο που θα κάνουν με τον παππού τους».

Παππούδες, αυτοί οι σωτήρες: Ο άντρας που αγόρασε λεωφορείο για να πηγαίνει τα εγγόνια του σχολείο

Όλοι έχουν να λένε για τον σωτήριο ρόλο που παίζουν οι παππούδες στην ανατροφή των παιδιών, αλλά ο συγκεκριμένος άλλαξε επίπεδο. Ο Doug Hayes αγόρασε ολόκληρο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να πηγαίνει τα εγγόνια του καθημερινά στο σχολείο. Μάλιστα, δεν είχε ενημερώσει κανέναν για την απόφασή του, απλά εμφανίστηκε με το όχημα, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στο σπίτι των παιδιών στο Όρεγκον.

Ο Hayes έχει δέκα εγγόνια, που τα μισά πηγαίνουν στο Paideia Classical Christian School, ένα μικρό ιδιωτικό σχολείο που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέχει λεωφορείο. Τα υπόλοιπα πέντε είναι προσχολικής ηλικίας, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεκινήσουν και εκείνα τις σπουδές τους και αναμένεται να ενταχθούν στο επιβατικό κοινό του Grandfather Express, όπως έχει ονομαστεί το βανάκι.

Ο Hayes σκοπεύει να κάνει καθημερινά τη διαδρομή των 20 λεπτών σπίτι-σχολείο και στη συνέχεια να πηγαίνει στη δουλειά του. Η ιδέα προέκυψε όταν η γυναίκα του τον ρώτησε, με αφορμή τα 59α γενέθλιά του, αν είχε κάποιον «μεγάλο στόχο» που θα ήθελε να κατακτήσει. «Θέλω ένα λεωφορείο για να πηγαίνω να παίρνω τα εγγόνια μου κάθε πρωί. Ένα μικρό. Θα τραγουδάμε, θα μιλάμε και θα είναι κάτι αξέχαστο που θα κάνουν με τον παππού τους. Θα το ήθελα, αν τα χρήματα δεν ήταν εμπόδιο».

Τελικά, τα έβαλαν κάτω με τη γυναίκα του και βρήκαν τον τρόπο να το αποκτήσουν. Κατάφεραν μάλιστα να εντοπίσουν ένα σχολικό λεωφορείο με τα όλα του, στο οποίο απλά είχαν να προσθέσουν ζώνες ασφαλείας. «Το νόημα του δώρου ήταν να αφήσει το αποτύπωμά του στην επόμενη γενιά χαρίζοντάς της υπέροχες αναμνήσεις μαζί, κάθε μέρα» επιβεβαίωσε η σύζυγός του, Amy Hayes. Τι λένε όμως οι μικροί επιβάτες για το δώρο του παππού; Το λατρεύουν, φυσικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Amy Hayes/Facebook

Read Next

09 Φεβ 2026

"Φάλσταφ": Η επιστροφή μιας... "very british" παραγωγής στη Λυρική

Η επιτυχημένη παραγωγή του "Φάλσταφ" επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή και την "Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος" για 6 παραστάσεις.

09 Φεβ 2026

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Γαρίδα μαρινέ με πέπλο από σμέουρα στο 'Tudor Hall'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Περισσότερα από

Life

09 Φεβ 2026

Ξεκινά σήμερα η προπώληση για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο θα φιλοξενηθούν αναβιώσεις κλασικών έργων, μοναδικές συναυλίες, καθώς και νέες παραγωγές που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα.

08 Φεβ 2026

Πώς να φτιάξεις τραγανά πατατάκια BBQ στον φούρνο χωρίς λάδι και πρόσθετα

Απόλαυσε τραγανά και αρωματικά πατατάκια BBQ ψημένα στον φούρνο, χωρίς περιττά λάδια και πρόσθετα. Ιδανικά για σνακ με ισορροπημένη γεύση.

08 Φεβ 2026

Στη Βέροια υπάρχει ένα από τα καλύτερα κρεατάδικα της Ελλάδας

Στο ατμοσφαιρικό Βεργιώτικο, ο Νίκος Μαλλιάρας υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του, μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

08 Φεβ 2026

Οι νέες ελληνικές σειρές που αξίζουν την προσοχή σου

Εάν αγαπάτε τις βραδιές στο σπίτι με μυθοπλασία α λα ελληνικά, τότε συγκεντρώσαμε ό,τι μας έκανε κλικ και αξίζει να δούμε στην τηλεόραση.

08 Φεβ 2026

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις στις εκθέσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την αίσθηση του άχρονου στα έργα του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τον ιδιαίτερο κόσμο του Δημήτρη Σεβαστάκη.

08 Φεβ 2026
08 Φεβ 2026

Trio Concept και Γκιόργκι Γκιγκασβίλι απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο πλαίσιο του θεσμού ECHO Rising Stars φιλοξενούνται σήμερα δύο από τους φετινούς Rising Stars, που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά.

08 Φεβ 2026

Έλλη Τρίγγου: "Η πίστη δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ποιος τη διαχειρίζεται"

Από τη μοιραία "Λόλα" στην αγία "Αθανασία", η Έλλη Τρίγγου κινείται ανάμεσα στον ερωτισμό και την πίστη. Με αφορμή το νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που ανεβαίνει στο Νέο Θέατρο "Κατερίνα Βασιλάκου-Μαριάννα Τόλη", μιλά για εξουσία, χειραγώγηση και την ανθρώπινη ανάγκη να πιστεύουμε.

08 Φεβ 2026

Το Μανάρι γιορτάζει την... εκκλησία του

Και τιμά την ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου όπως αυτό καλά γνωρίζει.

07 Φεβ 2026

Γρήγορη συνταγή: Πρωτεϊνική πίτσα χωρίς cottage - έτοιμη σε λίγα λεπτά στο air fryer

Είναι χωρίς ζύμη, χωρίς περιττές θερμίδες και χωρίς κόπο - αλλά και χωρίς cottage εάν το βαρέθηκες!