Είναι μόλις εννέα ετών, αλλά χαρισματικός σκιτσογράφος. Ο Βρετανός Joe Whale δέχτηκε πολλές φορές παρατηρήσεις από τους δασκάλους του επειδή γέμιζε τα τετράδιά του με πρόσωπα, τέρατα και ό,τι άλλο γεννούσε η φαντασία του, αλλά είχε υποστηρικτικούς γονείς. Οι τελευταίοι όταν είδαν το ταλέντο του, τον έγραψαν σε ένα εξωσχολικό καλλιτεχνικό εργαστήριο όπου ο εκεί δάσκαλός του, εντυπωσιασμένος από τις δημιουργίες του παιδιού, τις ανέβασε στο Instagram – και τότε συνέβη κάτι μοναδικό.

Ένα εστιατόριο, το Number 4, έτυχε να δει τα σκίτσα και προσκάλεσε το αγόρι να ζωγραφίσει τους τοίχους του διακοσμώντας τον χώρο. Καθημερινά, μετά το σχόλασμα από το σχολείο, ο πατέρας του πήγαινε τον Joe στο εστιατόριο όπου για ώρες μεγαλουργούσε με τον μαρκαδόρο του. «Ο Joe έχει βιβλία από τα οποία παίρνει ιδέες, αλλά το 80% των όσων σκιτσάρει το βγάζει από το μυαλό του».

Μετά από πολλές εβδομάδες, ο Whale είχε ολοκληρώσει το έργο του. Φυσικά δεν σταμάτησε ποτέ να σκιτσάρει. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι που εκτίμησαν το δημιουργικό «χαζολόγημά του» στο σχολείο.

Δείτε παρακάτω σκίτσα του 9χρονου, που έχουν ανεβεί στον λογαριασμό του στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @thedoodleboy.co.uk

TAGS