ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή.

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Εχοντας ως βασική αρχή την «Καλή Διατροφή Καλύτερη Ζωή», η Nestlé προάγει την ισορροπημένη διατροφή εφαρμόζοντας συνεχείς ελέγχους σε όλη την γκάμα των παγωτών της και βελτιώνοντας διαρκώς τις συνταγές με βάση αυστηρά διατροφικά κριτήρια.

Ενα τρόφιμο, άλλωστε, έχει αξία όταν πέραν της γευστικής ικανοποίησης που προκαλεί, περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν μια ισορροπημένη διατροφή. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τα παγωτά της Nestlé!

Με σεβασμό στην υγεία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η Nestlé επανεξετάζει διαρκώς τα παγωτά της, ελέγχοντας τις θερμίδες, τα λιπαρά, τα κορεσμένα λιπαρά και τη ζάχαρη, προσφέροντας παράλληλα υπέροχες γεύσεις στους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, καθιστά το παγωτό ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Nestlé παγωτά: Τα παγωτά που αξίζουν τα παιδιά μας

Παράλληλα, η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή.

Το ειδικό λογότυπο «Quality for kids» σηματοδοτεί πως το προϊόν έχει λιγότερες από 110 Kcal ανά μερίδα και αποτελεί μία επιλογή, ενταγμένη πλήρως σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα παιδικά παγωτά της Nestlé είναι πλούσια σε γάλα, ενώ περιέχουν λιγότερα σάκχαρα, λιπαρά και θερμίδες σε σχέση με τα υπόλοιπα ατομικά παγωτά της εταιρίας. Χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα χρώματα και αρώματα, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν χωρίς ενοχές στα παιδιά τους το αγαπημένο τους σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παγωτά της Nestlé εντάσσονται ιδανικά στο διαιτολόγιό μας. Μαθαίνοντας τη θρεπτική αξία του κάθε παγωτού από τον πίνακα θρεπτικών συστατικών, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές μας προσωπικές ανάγκες και να το εντάξουμε συνειδητά στη διατροφή μας.

Συγκεκριμένα, η Nestlé έχει αναπτύξει μία μέθοδο αξιολόγησης της διατροφικής αξίας των προϊόντων της, το Διατροφικό Σύστημα αξιολόγησης της Nestlé, που βασίζεται σε διεθνείς οργανισμούς υγείας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Πρόκειται για ένα σύστημα που αξιολογεί τη διατροφική αξία κάθε προϊόντος βάσει του ρόλου που διαδραματίζει σε μία ισορροπημένη διατροφή, των συστατικών του, καθώς και της μερίδας που καταναλώνεται από ενήλικες και παιδιά.

Αναζητήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις παγωτών στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσερή απόλαυση χωρίς ενοχές!

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.