Άλλος ένας χρόνος φεύγει κι ένας νέος χρόνος έρχεται! Είναι η εποχή που κάνουμε όνειρα και θέτουμε στόχους για μια νέα αρχή. Η Lapin House καλεί παιδιά και γονείς να μοιραστούν τους στόχους τους με το κοινό μέσο της δράσης “Family Goals & Wish List”.

Φέτος τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, μαζεύονται δίπλα στο τζάκι, συζητούν για την αξία της αυτοβελτίωσης και γενικότερα της κοινωνικής βιωσιμότητας. Μαθαίνουν να ανακυκλώνουν τα ρούχα τους, να σέβονται το περιβάλλον και τους γύρω τους, να φροντίζουν το σώμα και το πνεύμα τους, να περνάνε περισσότερο χρόνο με αυτούς που αγαπάνε, να διαβάζουν και να αποκτούν περισσότερες γνώσεις μέσα από τα εξειδικευμένα κιτ γνώσεων του lapinkids.com, να ταξιδεύουν και φυσικά να παίζουν με τα νέα Χριστουγεννιάτικα Imaginarium παιχνίδια τους, μιας και το παιχνίδι είναι η υψηλότερη μορφή έρευνας.

Μαθαίνουν να ανακυκλώνουν τα ρούχα τους, να σέβονται το περιβάλλον και τους γύρω τους, να φροντίζουν το σώμα και το πνεύμα τους, να περνάνε περισσότερο χρόνο με αυτούς που αγαπάνε

Επισκεφτείτε το https://familygoals.lapinhouseclub.com, γράψτε τους οικογενειακούς στόχους του 2022, επιλέξτε ένα από τα ξεχωριστά δώρα αυτοβελτίωσης, ακολουθήστε την Lapin House στο Instagram και μπείτε στην κλήρωση για ένα 2022 γεμάτο ευημερία!