ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπέρτατο design: Η καινούρια μας τηλεόραση δεν θα ξεχωρίζει από τα έργα τέχνης στο καθιστικό

Τα έπιπλα τηλεοράσεων ανήκουν πια στο παρελθόν. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της LG OLED Gallery TV, που εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο, την κάνει να μοιάζει με πίνακα.

Υπέρτατο design: Η καινούρια μας τηλεόραση δεν θα ξεχωρίζει από τα έργα τέχνης στο καθιστικό

Στην εποχή της πανδημίας και της καραντίνας συνειδητοποιήσαμε πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη ενός καλού συστήματος ψυχαγωγίας στο σπίτι: μια διαχρονική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για αξέχαστες στιγμές ανεξαρτήτως συνθηκών. Αν αγαπάμε το design και θέλουμε κάθε τι στο καθιστικό μας να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την LG OLED Gallery TV, την τηλεόραση που, μέσα από μια προηγμένη, «αόρατη» βάση, εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο μας.

Υπέρτατο design: Η καινούρια μας τηλεόραση δεν θα ξεχωρίζει από τα έργα τέχνης στο καθιστικό
Αν αγαπάμε το design και θέλουμε κάθε τι στο καθιστικό μας να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την LG OLED Gallery TV, την τηλεόραση που, μέσα από μια προηγμένη, «αόρατη» βάση, εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο μας.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης, που θα μπορούσε άνετα να εκτίθεται σε κάποια γκαλερί. Μάλιστα το νέο μοντέλο οδηγεί την εμπειρία θέασης σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο καθώς με τη λειτουργία Gallery Mode μπορούμε να απολαύσουμε από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής. Έτσι, η OLED Gallery TV γίνεται το εισιτήριό μας για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, στα μεγαλύτερα φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατά του, από το σαλόνι μας.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης.

Το design της έχει ήδη αναγνωριστεί από τα υψηλότερου κύρους βραβεία σχεδιασμού, όπως τα Red Dot Design Awards και τα iF Design Awards 2020.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης, που θα μπορούσε άνετα να εκτίθεται σε κάποια γκαλερί.

Μια χάι-τεκ εμπειρία θέασης

Στον σχεδιασμό της έρχονται να προστεθούν μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που μετατρέπουν το σπίτι μας σε κινηματογραφική αίθουσα. Όπως:

-Πιο πλούσια χρώματα, βαθύτερα μαύρα και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, χάρη στην αυτό-φωτισμένη τεχνολογία της LG OLED.

-Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με τον επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης.

-Φωνητικός έλεγχος, χωρίς τηλεχειριστήριο. Το LG ThinQ αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και μας δίνει την ευκαιρία να την ελέγχουμε με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής.

-Έξυπνη ρύθμιση του Dolby Vision IQ, της φωτεινότητας, του χρώματος και της αντίθεσης της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

-Κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία με τον επεξεργαστή FILMMAKER MODE™. Ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιεί αυτόματα την εξομάλυνση της κίνησης στο εφέ πλήρους κινηματογραφικής εικόνας.

-Πιο άνετη και ξεκούραστη παρακολούθηση με την ενσωματωμένη λειτουργία Eye Comfort. Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτήν, η OLED GX 65 TV ξεπερνά τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας, ενώ έχει λάβει πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση.

-Μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app και στο Netflix. Μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανούς αθλητικούς αγώνες και ακόμα περισσότερα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Με τη λειτουργία Gallery Mode μπορούμε να απολαύσουμε από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής. Έτσι, η OLED Gallery TV γίνεται το εισιτήριό μας για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή, «αόρατη» τοποθέτηση της LG OLED Gallery TV:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.