Στην εποχή της πανδημίας και της καραντίνας συνειδητοποιήσαμε πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη ενός καλού συστήματος ψυχαγωγίας στο σπίτι: μια διαχρονική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για αξέχαστες στιγμές ανεξαρτήτως συνθηκών. Αν αγαπάμε το design και θέλουμε κάθε τι στο καθιστικό μας να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την LG OLED Gallery TV, την τηλεόραση που, μέσα από μια προηγμένη, «αόρατη» βάση, εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο μας.

Αν αγαπάμε το design και θέλουμε κάθε τι στο καθιστικό μας να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την LG OLED Gallery TV, την τηλεόραση που, μέσα από μια προηγμένη, «αόρατη» βάση, εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο μας.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης, που θα μπορούσε άνετα να εκτίθεται σε κάποια γκαλερί. Μάλιστα το νέο μοντέλο οδηγεί την εμπειρία θέασης σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο καθώς με τη λειτουργία Gallery Mode μπορούμε να απολαύσουμε από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής. Έτσι, η OLED Gallery TV γίνεται το εισιτήριό μας για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, στα μεγαλύτερα φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατά του, από το σαλόνι μας.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης.

Το design της έχει ήδη αναγνωριστεί από τα υψηλότερου κύρους βραβεία σχεδιασμού, όπως τα Red Dot Design Awards και τα iF Design Awards 2020.

Χάρη στη μινιμαλιστική της εμφάνιση, που εξαλείφει όλα τα περιττά στοιχεία, το λεπτό πλαίσιο και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, παραπέμπει σε αντικείμενο διακόσμησης ή έργο τέχνης, που θα μπορούσε άνετα να εκτίθεται σε κάποια γκαλερί.

Μια χάι-τεκ εμπειρία θέασης

Στον σχεδιασμό της έρχονται να προστεθούν μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που μετατρέπουν το σπίτι μας σε κινηματογραφική αίθουσα. Όπως:

-Πιο πλούσια χρώματα, βαθύτερα μαύρα και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, χάρη στην αυτό-φωτισμένη τεχνολογία της LG OLED. 

-Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με τον επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης.

-Φωνητικός έλεγχος, χωρίς τηλεχειριστήριο. Το LG ThinQ αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και μας δίνει την ευκαιρία να την ελέγχουμε με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής. 

-Έξυπνη ρύθμιση του Dolby Vision IQ, της φωτεινότητας, του χρώματος και της αντίθεσης της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

-Κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία με τον επεξεργαστή FILMMAKER MODE™. Ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιεί αυτόματα την εξομάλυνση της κίνησης στο εφέ πλήρους κινηματογραφικής εικόνας. 

-Πιο άνετη και ξεκούραστη παρακολούθηση με την ενσωματωμένη λειτουργία Eye Comfort. Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτήν, η OLED GX 65 TV ξεπερνά τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας, ενώ έχει λάβει πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση. 

-Μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app και στο Netflix. Μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανούς αθλητικούς αγώνες και ακόμα περισσότερα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. 

Με τη λειτουργία Gallery Mode μπορούμε να απολαύσουμε από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής. Έτσι, η OLED Gallery TV γίνεται το εισιτήριό μας για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή, «αόρατη» τοποθέτηση της LG OLED Gallery TV:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS