Εδώ και κάποια χρόνια η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο, σε ένα άνετο σπίτι στη Νέα Ερυθραία απ' όπου ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. 

Η Μπλάτνικ που έχει καταγωγή από τη Βενεζουέλα και παντρεύτηκε τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ το 2010 στις Σπέτσες ασχολείται εντατικά με τη μαγειρική, έχοντας μάλιστα κυκλοφορήσει και δικό της βιβλίο με συνταγές, αφού η γαστρονομία αποδείχθηκε πως είναι το μεγάλο της ταλέντο. 

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της η Τατιάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο όμορφες φωτογραφίες από το σαλόνι και από την κουζίνα του σπιτιού της, δείχνοντας παράλληλα την ζεστή, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που κυριαρχεί στο τραπεζάκι του σαλονιού. 

«Με αγάπη από το σπίτι μας, στο δικό σας: σας εύχομαι όλα τα παραπάνω και φυσικά υγεία καθώς προχωράμε στον Δεκέμβριο», σημείωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντα που συνοδεύει την πρώτη φωτογραφία.

Στη δεύτερη μοιράζεται μερικά πιάτα που έφτιαξε στην κουζίνα της, γράφοντας: «Ερωτεύτηκα την ελληνική κουζίνα και εξερευνώντας τις γεύσεις και τις συνταγές ήταν ο τρόπος που ‘έμαθα’ να μιλάω ελληνικά όταν έφτασα εδώ και τώρα αυτή η κουζίνα, η ελληνική μου κουζίνα είναι το σπίτι μου».

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι της Τατιάνα Μπλάτνικ στη Νέα Ερυθραία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS