Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Eκείνοι που δεν χωρούν στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού και οι άλλοι, όσοι στέκονται με ευλάβεια μπροστά σε οποιαδήποτε βιτρίνα με αντικείμενα διακόσμησης και αξεσουάρ κουζίνας και μπάνιου. Και τους δύο τους αγαπάμε, και τους δύο τους καταλαβαίνουμε.

Σε εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία απευθύνεται σίγουρα η σειρά ειδών σπιτιού των H&M και των Zara Ηome, τα οποία έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το design με τις προσιτές τιμές. Καθώς η ποικιλία είναι μεγάλη και είναι εύκολο να χαθεί κανείς μέσα στα αμέτρητα προϊόντα, η παρακάτω έρευνα αγοράς εστιάζει σε μία συγκεκριμένη κατηγορία ειδών σπιτιού στην οποία, ίσως, δεν στέκεται εύκολα κανείς. Τα σουπλά, τα τραπεζομάντηλα, οι πετσέτες φαγητού και κάθε λογής items που μπορούν να ομορφύνουν με την παρουσία τους το τραπέζι μας.

Είτε λινά, είτε βαμβακερά τα στιλάτα, πολύχρωμα και μινιμαλιστικά είδη για την τραπεζαρία και την κουζίνας μας είναι εκείνα που κάνουν τελικά την διαφορά με τα χαρούμενα σχέδια τους και τα απλά μοτίβα τους. 

Καθώς δεν πρόκειται για ένα είδος πρώτης ανάγκη είναι εύκολο να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για κάτι περιττό. Αν όμως βάλεις στη καθημερινότητα σου την κομψότητα ενός όμορφου τραπεζομάντηλου και την πολυτέλεια μίας όμορφης πετσέτα φαγητού πιθανότατα να δεις ακόμα και το κέφι σου να αλλάζει και την σχέση σου με τη διαδικασία του φαγητού να αποκτά άλλη μόρφή. 

Λουλούδια, παλ μονοχρωμίες και καλοκαιρινά ψαράκια, λοιπόν, για όποιον συνεχίζει να πιστεύει ότι το γούστο στη ζωή κρύβεται στο περιττό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

H&M 2-Pack Linen Napkins (£9)

Δες το εδώ

MINI FLORAL PRINT COTTON NAPKIN (PACK OF 2) 3.99 €

Δες το εδώ

H&M Washed Linen Tablecloth (£35)

Δες το εδώ

BOTANICAL PRINT PLACEMAT 7.99 €

Δες το εδώ

H&M 2-Pack Cotton Napkins (£4)

Δες το εδώ

FISH PRINT PLACEMAT 4.99 €

Δες το εδώ

H&M Cotton Tablecloth (£18)

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS