Μπορείς να περιγράψεις τις πιο αγαπημένες σου στιγμές με αρώματα; Τώρα, με το νέο Persil Renew & Blossom 3 σε 1, μπορείς! Γιατί η αγαπημένη σου μάρκα φροντίδας των ρούχων, το Persil, ζωντανεύει κάθε ανάμνησή σου με ένα νέο σαγηνευτικό άρωμα και υπόσχεται μοναδική καθαριότητα και φροντίδα για όλα σου τα ρούχα!

 

Ίσως να μην το ξέρεις, αλλά η όσφρηση είναι η πιο δυνατή μας αίσθηση! Σχεδόν κάθε στιγμή, κάθε συναίσθημα που βιώνουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με ένα άρωμα. Το Persil Renew & Blossom επαναφέρει στη μνήμη σου όλες αυτές τις όμορφες στιγμές, με το μοναδικό του άρωμά εμπνευσμένο από αποστάγματα λουλουδιών, και τις βοηθά να «ανθίσουν» μέσα από τα ρούχα σου! Η σύνθεση του, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σε σαγηνεύσει – απαλά αρώματα από άνθη, φρούτα, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι, ξυπνούν τις πιο κρυφές σου επιθυμίες…Και φυσικά, με τη σύνθεση του 3 σε 1, το νέο Persil Renew &  Blossom είναι κατάλληλο για όλα τα αγαπημένα σου ρούχα, προσφέρει καθαριότητα σε βάθος, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει όλα τα χρώματα & τις ίνες τους, κρατώντας τα ζωντανά, σαν καινούργια!

Το νέο Persil Renew & Blossom δεν προστατεύει μόνο τα ρούχα σου αλλά και το περιβάλλον, με συσκευασία φιλική προς αυτό, 100% ανακυκλώσιμη και φτιαγμένη από 25% ανακυκλωμένα υλικά.

 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS