Η Τζίτζι Χαντίν και ο Ζάιν Μάλικ ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς τον Σεπτέμβριο και, σύμφωνα με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. 

Το διάσημο ζευγάρι αναγκάστηκε να περάσει μέρος της καραντίνας χωριστά καθώς η Τζίτζι έμεινε το μεγαλύτερο διάστημα απομονωμένη στο αγρόκτημα της οικογένειας Χαντίντ στην Πενσιλβάνια, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη όπου μόλις μετακόμισε σε ένα νέο υπερπολυτελές και υπερστιλάτο διαμέρισμα μαζί με τον σύντροφό της. 

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ της πήρε περίπου έναν χρόνο για να τελειοποιήσει τη διαμόρφωση του προσωπικού της χώρου και τελικά το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε λίγο πριν την καραντίνα. Άρα οι δύο μελλοντικοί γονείς δεν πρόλαβαν να εγκαινιάσουν το σπίτι τους τον Απρίλιο. 

Δικαιολογημένα, λοιπόν, η Χαντίντ και ο Μάλικ αισθάνονται μεγάλο ενθουσιασμό που πια μένουν στο διαμέρισμα των ονείρων τους. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ανέβασε το σούπερ πετυχημένο μοντέλο στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ, το σπίτι που θα στεγάσει τη διάσημη οικογένεια είναι πραγματικά ξεχωριστό, γεμάτο προσωπικότητα και χαρακτήρα. 

Το σαλόνι είναι πλημμυρισμένο με προσωπικά αντικείμενα, ενώ οι τοίχοι του μπάνιου είναι καλυμμένοι από πάνω μέχρι κάτω με εξώφυλλα του περιοδικού New Yorker. Την ίδια στιγμή αντικείμενα από τα ταξίδια του μοντέλου και του μουσικού κοσμούν κάθε δωμάτιο του σπιτιού, χαρίζοντας έναν boho αέρα και ένα πολύ χαρακτηριστικό, ιδιωτικό στυλ που δεν θυμίζε σε πολλά άλλα απρόσωπα, πολυτελή σπίτια διάσημων ζευγαριών. 

Δείτε την ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίντ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Παράλληλα η Χαντίντ έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στην οποία έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε μερικά υπέροχα, ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS