Ακριβοπληρωμένο μοντέλο, πρώην Αγγελάκι της Victoria's Secret, μητέρα δύο παιδιών και, πλέον σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel, η Μιράντα Κερ είναι φανατική της γιόγκα, της γυμναστικής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Η βαθιά επιθυμία της για ηρεμία και γαλήνη επεκτείνεται και στον προσωπικό της χώρο, οι καθαροί τόνοι του λευκού και του μπεζ επικρατούν παντού, με το διάσημο μοντέλο να έχει μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλει να είναι διαμορφωμένο το πιο ιδιωτικό δωματίου του όμορφου σπιτιού της. 

Συγκεκριμένα το μπάνιο της Μιράντα Κερ είναι το δωμάτιο που θα θέλαμε να έχουμε όλες μας και αποτελεί μία όαση χαλάρωσης μέσα στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας.

Όπως λέει η ίδια η Κερ ήθελε το προσωπικό της μπάνιο να είναι αναπόσπαστο τμήμα της κρεβατοκάμαρας της με τους δύο χώρους να παντρεύονται και να γίνονται στην ουσία το ίδιο και το αυτό. 

Μέσα στο πανέμορφο, γαλήνιο, χαλαρό μπάνιο της Μιράντα υπάρχει λοιπόν ένα άνετο διπλό κρεβάτι και μία υπέροχη άσπρη μπρεζέρα που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αμέσως μετά την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς του μοντέλου που είχε όνειρο ζωής να φτιάξει μία μπανιέρα στην καρδιά του υπνοδωματίου του.

Φυσικά υπάρχει και ντουζιάερα στον χώρο και ένα φοβερό μπουντουάρ γεμάτο με τα πιο όμορφο και πολύχρωμα μπουκαλάκια που έχουμε δει ποτέ μας.

Δες το βίντεο. 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram. 

TAGS