Η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις και η σύζυγός της Πόσια ντε Ρόσι έχουν μία περιουσία η οποία ανέρχεται στα 330 εκατομμύρια δολάρια. Στην κατοχή τους έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, καθώς συχνά επενδύουν σε πολυτελή σπίτια τα οποία στη συνέχεια πωλούν με εντυπωσιακό κέρδος.

Παρότι συνηθίζουν να διατηρούν την οικιακή τους ζωή μακρυά από τα φώτα της διασημότητας, οι θαυμαστές τους μπόρεσαν να πάρουν μία γεύση από το εσωτερικό του πολυτελούς τους σπιτιού, καθώς κατά τη διάρκεια του lockdown η Έλεν παρουσίασε το δημοφιλές "The Ellen Show” από το σαλόνι τους, κάτι που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην εικόνα της παρουσιάστριας μιας και έκανε μια μεγάλη γκάφα. 

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε σχόλιο που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις για τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα η Έλεν Ντε Τζενέρις είπε χαριτολογώντας: «Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να είμαι στη φυλακή», λέγοντας πως αυτό οφείλεται «κυρίως στο ότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα ημέρες και όλοι εδώ είναι γκέι.»

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά στο σπίτι, τους φοιτητές, όλους τους γονείς. Νιώθω άσχημα για πολλούς ανθρώπους. Αλλά νομίζω πως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω χρειάζονται ενθάρρυνση και αυτό θα κάνω», πρόσθεσε.

Πολλοί βέβαια θεώρησαν ότι το αστείο ήταν ακατάλληλο, αφού η αύξηση των κρουσμάτων στις Η.Π.Α. είναι ραγδαία, ενώ πολλοί χρήστες στο twitter σχολίασαν το ότι η Έλεν Ντε Τζενέρις ζει σε ένα σπίτι αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Η εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις πραγματοποιείται από το σπίτι της με τη σύζυγό της να εκτελεί χρέη κάμεραμαν, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο έχει αφαιρεθεί από το YοuTube λόγω των έντονων σχολιασμών.

 

Δείτε τη βίλα των δύο γυναικών: 

 

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS